ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα McDonalds δημιούργησαν την ιδανική gaming καρέκλα

Κρατάει Mc-ριά τους λεκέδες.

Gaming και φαγητό, ένας τέλειος αλλά ταυτόχρονα οδυνηρός συνδυασμός. Πόσες φορές έχουμε προετοιμαστεί ιδανικά για ένα γρήγορο ματσάκι στο Fifa? Προετοιμάζουμε το έδαφος με το κατάλληλο φαγητό και ίσως ένα ποτήρι από το αγαπημένο μας ρόφημα.

Κάπου εκεί τρώμε το πρώτοίσως και δεύτερο - γκόλ και μέσα στην απόγνωση μας, ο τέλειος αυτός συνδυασμός αρχίζει να γίνεται εφιάλτης, αφού πλέον έχει καλύψει την καρέκλα μας από πάνω μέχρι κάτω.

Η διάσημη αλυσίδα fast food, έρχεται ως μάνα εξ ουρανού να λύσει όλα μας τα προβλήματα, δημιουργώντας την McCrispy gaming καρέκλα. Μια καρέκλα που πέρα από αυτόν τον ιδιαίτερο κιτρινό-μαυρο συνδυασμό και το τεράστιο χαρακτηριστικό -M- στην κορυφή, συμπεριλαμβάνει θήκη για τηγανητές πατάτες, δύο βάσεις για να αποθηκεύσεις τα dip σου και ενα ειδικό μέρος, στο οποίο μπορείς να ζεστάνεις το burger σου. Όλα τα παραπάνω τα περιβάλλουν ειδικά δέρματα που απωθούν τους λεκέδες.

Η καρέκλα δεν θα είναι διαθέσιμη για αγορά, καθώς θα δωθούν μόνο 4 απο αυτές μέσω διαγωνισμού στο Facebook.

Today is a good day. 

Πηγή: Gamespot  

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88