ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Με Death Stranding 2 η συμμετοχή του PlayStation στο Tokyo Game Show 2024

Και με άλλα ισχυρά ονόματα του ιαπωνικού gaming!

Η Sony Interactive Entertainment δηλώνει έτοιμη να πραγματοποιήσει μία ισχυρή εμφάνιση στο φετινό Tokyo Game Show 2024, εφόσον παίρνει μαζί της το Astro Bot, το Monster Hunter Wilds και αφιερώνει ένα μεγάλο πάνελ στο πολυαναμενόμενο Death Stranding 2.

Όπως ανακοινώθηκε τα ξημερώματα, ο Hideo Kojima θα έχει μαζί του τους Kenjiro Tsuda, Nana Mizuki, Tomokazu Sugita, Shion Wakayama και Nicolas Winding Refn στις 29 Σεπτεμβρίου, για να μας μιλήσουν για το Death Stranding 2 On the Beach, που ακόμα προορίζεται για το 2025. Τα πρώτα ονόματα είναι καινούρια για το γεμάτο cast χαρακτήρων του παιχνιδιού, ενώ ο Nicolas Winding Refn είχε αφιερώσει τη μορφή του στον Heartman του πρώτου παιχνιδιού. Φυσικά, ευελπιστούμε πως το εν λόγω πάνελ θα δώσει χρόνο στην Kojima Productions να μας παρέχει πληροφορίες για το παιχνίδι, γιατί όχι και νέα πλάνα από αυτό.

Κατά τα άλλα, ο Astro Bot θα έχει την τιμητική του με πολύ merchandise προϊόν, σημεία δοκιμής του νέου PS5 παιχνιδιού (που θα έχει κυκλοφορήσει φέτος) και ένα πελώριο gacha μηχάνημα. Το δε Monster Hunter Wilds θα είναι επίσης playable και δεν θα δυσκολευτεί να εντυπωσιάσει τους πάντες για άλλη μία φορά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.