ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Με λογικές απαιτήσεις έρχεται το Until Dawn στα PC

2-3 εβδομάδες απόσταση από τον τρόμο!

Μαθαίνουμε πως η Ballistic Moon ταλαιπωρήθηκε από απολύσεις το περασμένο διάστημα, ένα πλήγμα πολύ ισχυρό για ένα στούντιο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο παιχνίδι του, έχοντας μάλιστα να διεκπεραιώσει μία αποστολή ενός μεγάλου publisher όπως το PlayStation. 

Ίσως το γεγονός πως η νέα έκδοση του Until Dawn θα έρθει και στα PC, πέραν του PS5, να αποδειχθεί καθοριστική για την πορεία αυτού του remaster/remake - ακόμα δεν είμαστε βέβαιοι πώς να το χαρακτηρίσουμε - καθώς βρισκόμαστε πολύ κοντά στο launch της 4ης Οκτωβρίου.

Έχοντας πια καθαρή εικόνα του πώς στέκεται το Until Dawn στα PC, βάσει των δοκιμών της φυσικά, η Ballistic Moon μας έδωσε τον παρακάτω πίνακα ελάχιστων και προτεινόμενων απαιτήσεων σε PC specs, ώστε να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι σε τι ανάλυση και frame rate θα μπορέσουν να απολαύσουν το έργο που πρωτοέφτιαξε η Supermassive Games.

Ενθαρρυντικός εμφανίζεται ο πίνακας προ-απαιτήσεων, εφόσον δεν χρειάζεται να έχετε αναβαθμίσει σε μία κάρτα γραφικών νέας γενιάς για να παίξετε, αντιθέτως αρκεί μία ισοδύναμη των NVIDIA GeForce GTX 1660 ή Radeon RX 470 στα 6GB. Μία 8άρα RAM είναι επίσης αρκετή για να πιάσετε τα minimum, αλλά θα χρειαστείτε τουλάχιστον 16GB μνήμης για πιάσετε οποιοδήποτε από τα πιο μεγάλα settings. Ανεξαρτήτως setup, το παιχνίδι θα καταλαμβάνει 70GB αποθηκευτικού χώρου στον SSD σας, ωστόσο προτείνεται χρήση NVMe για τις "High" και "Ultra" επιλογές όπου συναντάμε και το ray tracing.

Όσον αφορά τεχνολογίες και features, το Until Dawn θα υποστηρίζει όλα όσα έχουμε δει και στα προηγούμενα ports των PlayStation τίτλων στους υπολογιστές, όπως είναι τα NVIDIA DLSS 3 και AMD FSR 3, τα ultra-wide monitors, ξεκλείδωτο frame rate και συμβατότητα με DualSense controllers.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.