ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Με νέα εκπληκτικά πλάνα το καινούργιο trailer του Kingdom Come: Deliverance II

Και με την ιστορία του να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας!

Στο χθεσινοβραδινό SGF μας αποκαλύφθηκε το καινούργιο trailer του Kingdom Come: Deliverance II προσφέροντάς μας καινούργια, ζουμερά πλάνα από την πλοκή και το gameplay του παιχνιδιού. 

Το παιχνίδι διαδραματίζεται μετά το τέλος των γεγονότων του πρώτου τίτλου του 2018 με την επιστροφή του Henry of Skalitz στον πρωταγωνιστικό ρόλο και έναν καινούργιο πόλεμο να σιγοβράζει στο παρασκήνιο. Ο ήρωάς μας θα βρεθεί πάλι στο προσκήνιο του εν λόγω πολέμου, χαρίζοντάς μας μια ιστορικά δυνατή πλοκή. Το παιχνίδι φαίνεται να διατηρεί αναλλοίωτο τον κόσμο του, δίνοντας μας γεύσεις από τον μεσαίωνα και την εποχή του. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις πανέμορφες πανοπλίες και την ποικιλία στο οπλοστάσιο που συναντήσαμε, με την εμφάνιση της πυρίτιδας να τραβάει την προσοχή. Οι μάχες παρουσιάζονται πιο βάναυσες από ποτέ, με τις πολιορκίες να είναι το κερασάκι στην τούρτα. 

Με έναν μεγαλύτερο χάρτη και ένα ακόμα πιο βαθύ RPG σύστημα, η Warhorse θέλει να μας προσφέρει άλλη μία γεύση της ιστορίας, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. 

Το Kingdom Come: Deliverance II θα κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X|S και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.