ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Με πολλούς τρόπους θα γιορτάσει η Sony τα 30 χρόνια PlayStation

Ψηφιακά events, νέα προϊόντα και πολλές εκπλήξεις!

Η κυκλοφορία του Astro Bot και το πλούσιο PlayStation-inspired περιεχόμενό του (review για το παιχνίδι εδώ) είναι μονάχα η αρχή της εορταστικής φάσης στην οποία μπαίνει όλος ο PlayStation κόσμος, εν όψει της συμπλήρωσης 30 χρόνων από τη γνωριμία με το brands.

Το PS Blog μας δίνει μία πρώτη ματιά σε τίτλους αρκετών επερχόμενων ενεργειών πάνω σε αυτή την γιορτή-ορόσημο για τη Sony, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14 για ενθουσιαστικές αποκαλύψεις μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

Εν συντομία, μέσα στην εορταστική περίοδο του 2024 θα κυκλοφορήσει το "My First GT", που είναι μία δωρεάν έκδοση του Gran Turismo με στόχο να συστήσει το franchise σε νέο κόσμο και να τον προσελκύσει να ασχοληθεί με το Gran Turismo 7 σε PS4 και PS5. Παράλληλα, ένα κύμα από video game soundtracks του PlayStation (God of War​, God of War II​, Twisted Metal​, Starhawk​, Unit 13, κ.α.) έχει ήδη μπει στο Spotify ως τμήμα της PlayStation 30th Anniversary playlist. Σε δύο ΣΚ θα τρέξει ένα δωρεάν online Σαββατοκύριακο, ενώ θα κυκλοφορήσει και η σειρά προϊόντων Shape of Play, που αποτελείται από επιτραπέζιο, τουβλάκια για παιδιά και υλικά αντι-στρες. 

Περισσότερο από όλα, όμως, οφείλουμε να εστιάσουμε την πρόταση που λέει "να είστε σε επιφυλακή για περισσότερες μεγάλες ανακοινώσεις στο κοντινό μέλλον" με εικονίδια ματακίων, κάτι που μας παραπέμπει, σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες φήμες που ακούγονται, στο ότι η Sony θα αποκαλύψει σύντομα το PS5 Pro, ίσως μαζί με μία επετειακή έκδοση, όπως και στη διεξαγωγή ενός πολύ απαραίτητου State of Play.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.