ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Με το "καλημέρα" το Metaphor: ReFantazio έπιασε 1 εκατομμύριο πωλήσεις

Ξεπερνά κάθε φαντασία το νέο JRPG της ATLUS!

Καλά τα διθυραμβικά reviews και οι μεγάλες -πολύ μεγάλες στην περίπτωση του Metaphor: ReFantazio- βαθμολογίες, αλλά στο τέλος της ημέρας οι πωλήσεις των παιχνιδιών είναι αυτές που θα καθορίσουν την πορεία τους και την υστεροφημία τους. Από όποια οπτική γωνία και αν το δούμε, το Metaphor: ReFantazio είναι μία μεγάλη επιτυχία για την ATLUS, η οποία περίχαρη ανακοίνωσε πως το παιχνίδι της Studio Zero έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα, μετρώντας μόλις μερικές ώρες από όταν έγινε διαθέσιμο στο ευρύ κοινό. 

Πώς έγινε αυτό; Προφανώς από τα pre-orders προκύπτει αυτό το στατιστικό, αφού μόνο έτσι βγάζει νόημα για το εξαιρετικό, όπως αποδεικνύεται, JRPG να έχει ήδη καταγράψει τέτοιες πωλήσεις, αφού το πόσο θα γράψει αρχικά το κοντέρ θα το μάθουμε πολύ καλύτερα και αντιπροσωπευτικά μετά το ΣΚ. Το νούμερο εννοείται πως είναι συγκλονιστικό και πιθανότατα θα αυξηθεί απότομα, και πώς να μην αυξηθεί όταν όλοι όσοι πρόλαβαν να ασχοληθούν ήδη με το παιχνίδι λένε τα καλύτερα για αυτό. 

Μαζί με το ASTRO BOT, το Metaphor: ReFantazio έχει τις υψηλότερες βαθμολογίες από τα games media φέτος, μεγαλύτερες και από το άμεσα συγκρίσιμο Final Fantasy VII Rebirth. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, ότι η ATLUS δείχνει να φέρνει τα παιχνίδια της σε πιο mainstream μονοπάτια, εφόσον και το Persona 5 πούλησε πολλά αντίτυπα, παρότι όλα τους προσφέρουν 100άδες ώρες περιεχομένου που πολλές φορές "τρομάζουν" το κοινό και μόνο στην ιδέα.

Εμείς μόλις ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στη Euchronia, οπότε παρακαλούμε για υπομονή μέχρι να ετοιμάσουμε το review μας!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.