ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μέχρι και τριψήφιο αριθμό ωρών μπορεί να διαρκέσει το Final Fantasy VII Rebirth

Από 40 έως και 100 ώρες!

Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένουν το 2024 οι λάτρεις της σειράς Final Fantasy, καθώς γνωρίζουν πως στα τέλη του Φεβρουαρίου θα μπορούν επιτέλους να παίξουν τη συνέχεια του Final Fantasy VII Remake. Μέχρι όμως να έρθει εκείνη η στιγμή το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μαθαίνουν πληροφορίες για αυτό.

Μέσα από μία συνέντευξη που πραγματοποίησε το Game Informer έγινε γνωστή η διάρκεια που αναμένεται να έχει το Final Fantasy VII Rebirth. Πιο συγκεκριμένα, ο director του παιχνιδιού Naoki Hamaguchi, εκτιμά πως αν κάποιος αφήσει στην άκρη τις δευτερεύουσες αποστολές και εστιάσει στην ιστορία θα χρειαστεί περίπου 40 ώρες μέχρι να δει τα credits. Από την άλλη, όποιος έχει σκοπό να ξεσκονίσει όλες τις περιοχές που θα προσφέρει το παιχνίδι, πραγματοποιώντας κάθε λογής αποστολές, θα πρέπει να αναμένει μία συνολική διάρκεια της τάξης των 100 περίπου ωρών. Αν κάποιος επιλέξει τη μέση οδό, τότε το ταξίδι του θα διαρκέσει κάπου στις 60 ώρες.

Αν λοιπόν κρίνουμε από το σύνολο των ωρών του Final Fantasy VII Rebirth μπορούμε να καταλάβουμε πως αναμένεται να έχει μπόλικο περιεχόμενο. Ραντεβού στις 29 Φεβρουαρίου λοιπόν, με το πόνημα της Square Enix να κυκλοφορεί αποκλειστικά σε PS5.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.