ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μέχρι τον Μάρτιο του 2025 θα καθυστερήσει το Football Manager 25

Πάμε για… ανοιξιάτικες μεταγραφές!

Κακά μαντάτα για τους φίλους και τις φίλες του Football Manager, καθώς όπως ανακοίνωσε η Sports Interactive μαζί με τη SEGA, το Football Manager 25 χάνει την κυκλοφορία της 26ης Νοεμβρίου η οποία πλέον μεταφέρεται για τον Μάρτιο του 2025.

Αν και στο Development Update του Σεπτεμβρίου, η SI είχε εξηγήσει κάποιους από τους λόγους για τους οποίους μετέφερε αρχικά την ημερομηνία κυκλοφορίας για τέλη Νοεμβρίου, δυστυχώς εν τέλει το διάστημα που είχε υπολογίσει πως θα χρειαζόταν να τελειώσει το παιχνίδι δεν ήταν αρκετό.

“Στο προηγούμενο blog εξηγήσαμε πόσο δύσκολος αποδείχθηκε ο κύκλος ανάπτυξης του παιχνιδιού για το studio μας. Πολλά πράγματα έχουν κινηθεί πιο αργά από ότι περιμέναμε, παρά την εκπληκτική προσπάθεια όλων εδώ στο studio. Τα χρονοδιαγράμματα ήταν ήδη στενά και, όπως πολύ σωστά υποδείξατε πολλοί από εσάς, τρέχαμε πολλά πράγματα κινδυνεύοντας να αλλοιώσουμε τα συνήθη standards μας. Αυτό δημιούργησε πολύ μεγάλη πίεση σε όλους όσους δουλεύουν στο studio, οι οποίοι εργάζονται παθιασμένα για να κυκλοφορήσουν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι.

Το FM25 είναι το μεγαλύτερη τεχνική και οπτική εξέλιξη της σειράς εδώ και μία ολόκληρη γενιά. Δεν μπορούμε να διακινδυνέψουμε την κυκλοφορία αυτού του πολύ σημαντικού παιχνιδιού στην ιστορία του Football Manager με το να προλάβουμε την ημερομηνία του Νοεμβρίου. Φυσικά, κανένας μας δεν περίμενε η κυκλοφορία να μεταφερθεί επτά εβδομάδες αργότερα, αλλά, σύμφωνα με τον πνεύμα των αξιών του studio μας, πάντοτε λαμβάνουμε υπόψη την ευρύτερη εικόνα και η οποία είναι πως χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι που θα είμαστε περήφανοι.”

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η αποκάλυψη του νέου gameplay μεταφέρθηκε και αυτή για τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ λόγω και της καθυστέρησης η Sports Interactive θα προσφέρει τελικά τη δυνατότητα σε όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι να το παίξουν λίγο καιρό πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Ωστόσο, το πόσο νωρίτερα θα συμβεί αυτό θα ανακοινωθεί μόλις η SI νιώσει έτοιμη.

Το Football Manager 25 αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο σε PC/Mac μέσω Steam και Epic Games Store, όσο και στις κονσόλες των Sony, Microsoft, Nintendo καθώς και στην συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix. Οι επίσημες ημερομηνίες για κάθε κυκλοφορία θα ακολουθήσουν μόλις επισημοποιηθεί η νέα ημέρα κυκλοφορία της PC έκδοσης.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...