ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Meet Your Maker: Έκπληξη με day-1 κυκλοφορία στο PS Plus

Ωραίο δωράκι για τους συνδρομητές του!

Με έναν διαφορετικό τρόπο από τον καθιερωμένο γνωρίσαμε από νωρίς μία από τις PS Plus δωρεές του Απριλίου, εφόσον η Sony επέλεξε να υπογραμμίσει το γεγονός πως ανάμεσά τους θα υπάρχει μία day-1 κυκλοφορία. Ο λόγος για το Meet Your Maker, ένα post-apocalytpic FPS με μεγάλη έμφαση στο χτίσιμο του κόσμου του από τους ίδιους τους παίκτες και στις επιδρομές που αυτός θα δέχεται. Είναι ένα παιχνίδι που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και πλέον γνωρίζουμε πως θα λανσαριστεί στις 4 Απριλίου. Η ομάδα ανάπτυξής του και δημιουργοί του Dead by Daylight, Behaviour Interactive, έχει έρθει σε συμφωνία με το PlayStation για να αποτελέσει έναν εκ των τριών δωρεάν games του επόμενου μήνα, πράγμα που σημαίνει πως αν είστε συνδρομητές του θα μπορείτε να εντάξετε το παιχνίδι στη συλλογή σας από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του.

{youtube}ncT9bACGd5Q{/youtube}

Είχε καιρό να συμβεί κάτι τέτοιο, εφόσον η σύγχρονη αυτή στρατηγική έχει πραγματοποιηθεί σε λίγες μόνο περιπτώσεις από την έλευση του PS5 και ύστερα, όπως συνέβη για παράδειγμα με τα Oddworld: Soulstorm, Destruction All-Stars και Maquette. Τονίζουμε πως μιλάμε για τα δωρεάν games του μήνα, προνόμιο που θα απολαύσουν δηλαδή οι συνδρομητές κάθε βαθμίδας (Essential, Extra, Premium). Δεν έχει λοιπόν σχέση με τους PS Plus καταλόγους, αφού θα εξαργυρωθεί κανονικότατα και δεν θα έχει μορφή ενοικίου. 

Στο παραπάνω trailer μπορείτε να πάρετε μία πρώτη εικόνα του πόσο φαντεζί μπορεί να είναι η δράση του παιχνιδιού, όπως και των πολλών ρόλων που μπορείτε να αναλάβετε στο παιχνίδι, παίζοντας για παράδειγμα ως Thinker, Speedrunner, Completionist και πάει λέγοντας. Αν το παιχνίδι τικάρει τα κουτάκια των απαιτήσεών σας αξίζει να σημειωθεί πως θα κυκλοφορήσει επίσης και σε PC, Xbox One και Xbox Series X|S στην ίδια ημερομηνία, απλά τα μέλη του PS Plus θα έχουν την άνεση να το παίξουν δίχως περαιτέρω κόστος σε PS4 και PS5.

Τα άλλα games που θα συναποτελέσουν τη δωρεάν τριάδα του Απριλίου θα τη μάθουμε, πιθανότατα, προς τα τέλη του Μαρτίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88