ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μεγάλες ανακοινώσεις για το Xbox Game Pass στο Tokyo Game Show

Ισχυρή παρουσία θέλει η Microsoft στην ιαπωνική έκθεση.

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις, το Tokyo Game Show θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

Ο Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Xbox, Jerret West, δήλωσε ότι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν συναρπαστικά νέα σχετικά από το Xbox και την Bethesda Softworks, καθώς και μια δημιουργικά ποικίλη συλλογή παιχνιδιών από δημιουργούς κυρίως εγκατεστημένους στην Ιαπωνία και την ευρύτερη Ασία.

Επιπλέον, θα ανακοινώσουν συναρπαστικά νέα παιχνίδια που θα προστεθούν στο Xbox Game Pass, το οποίο συνεχίζει να επεκτείνεται με πολύ καλό περιεχόμενο από ομάδες από όλη την Ασία.

Η παρουσίαση θα είναι διαθέσιμη στο επίσημο κανάλι YouTube του Tokyo Game Show, καθώς και σε επιλεγμένα social media του Xbox, σε πολλές γλώσσες. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου, στις 12 το βράδυ.

Το Tokyo Game Show θα διαρκέσει από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση στην ιστορία της ετήσιας εμπορικής έκθεσης, σύμφωνα με τον οργανισμό διοργάνωσης της εκδήλωσης.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.