ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιστρέφει με...merch το Silent Hill

Παίζει με τα νεύρα μας η Konami.

Όσο ρίχνει λάδι στη φωτιά κινδυνεύει να καεί η Konami. Σε μία περίοδο όπου οι φήμες για νέο Silent Hill πάνε κι έρχονται, αυτή στο χαβά της, teasάρει merch και ανακοινώσεις. Ένα σωρό φήμες για τη Blue Box Studios, τον Kojima, τον Hasan Kahraman, όλα συνδεδεμένα με το όνομα του Silent Hill και η Konami συνεχίζει ακάθεκτη να ακολουθεί στη στρατηγική που έχει τόσα χρόνια. 

Και να πείτε ότι ετοίμαζε κάποιο σοβαρό περιεχόμενο, πάει στα κομμάτια. Δείτε το πρώτο προϊόν της σειράς που αποκάλυψε και κρίνετε μόνοι σας...

Ναι καλά βλέπετε. Skateboards... Ούτε καν μπλουζάκια. Δημιουργείται όμως ένα ερώτημα. Είναι τυχαίο αυτό το merch drop ή γίνεται με αφορμή κάποια ενδεχόμενη ανακοίνωση; Υπάρχουν πολλές φήμες που καιρό τώρα θέλουν ένα Silent Hill Reboot να ανακοινώνεται αυτούς τους μήνες, όμως η ξαφνική απουσία της Konami από την E3, η αποκάλυψη του αληθινού πια Hasan στη Blue Box και η προϊστορία μας κρατούν προσγειωμένους. 

Δεν θέλουμε να σας γεμίσουμε ελπίδες δίχως λόγος αλλά ο γραφών νιώθει πως κάτι έρχεται, ακόμα και μέσα στην τραγικότητα τέτοιων ανακοινώσεων.

Δείτε επίσης το backstory της Blue Box που φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε Silent Hill.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88