ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Mέσα στο 2024 το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Έχουμε gameplay πλάνα από την Capcom!

Φίλοι της ιαπωνικής κουλτούρας μαζευτείτε, γιατί έχουμε νέα για το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess. Κατά τη διάρκεια του Xbox Partner Preview μάθαμε ότι το επερχόμενο παιχνίδι της Capcom θα κυκλοφορήσει τελικά φέτος. Στο Kunitsu-Gami: Path of the Goddess ο παίχτης θα πάρει το ρόλο του Soh, ενός μασκοφόρου πολεμιστή που έχει αναλάβει να υπερασπιστεί τα χωριά γύρω από το βουνό Kafuku. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό Ημέρας - Νύχτας που θα διαμορφώνει το τρόπο με τον οποίο παίζουμε.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι παίκτες πρέπει να πολεμήσουν έτσι ώστε να φτάσουν στους παγιδευμένους χωρικούς και να τους ελευθερώσουν, στρατολογώντας επιπλέον μαχητές, αλλά και για να ετοιμάσουν την αμυντική γραμμή για τη βάση τους. Τη νύχτα τώρα, θα πρέπει να πολεμήσουν κάνοντας χρήση όλων αυτών που προετοίμασαν, αφού θα τους επιτεθούν διάφορα εχθρικά πνεύματα. Κάπου εδώ έγκειται και το στοιχείο της στρατηγικής, που προσθέτει το παιχνίδι κάνοντας μια μίξη στο gameplay του. Σε δήλωσή του στο Xbox Wire, ο σκηνοθέτης Shuichi Kawata δήλωσε: 

"Το Path of the Goddess διαθέτει ένα πολύ ξεχωριστό μείγμα από είδη δράσης και στρατηγικής και εμπνέεται έντονα από διάφορα στοιχεία του ιαπωνικού πολιτισμού. Με όλα αυτά, είμαστε ενθουσιασμένοι (και ίσως λίγο νευρικοί... με την καλή έννοια!) για να βιώσουν όλοι αυτό το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια ανάπτυξης και η ομάδα εργάζεται σκληρά για να μπορέσει να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει αυτό το παιχνίδι, οπότε ελπίζουμε να το περιμένετε με ανυπομονησία".

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess θα κυκλοφορήσει φέτος για Xbox Series X|S, PS5 και PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.