ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Messi και Mbappé πλακώνονται μέσω του God of War

Είναι mod όχι mod-άζ.

Από όταν κυκλοφόρησε το God of War (αυτό του 2018) στα PC ήμασταν βέβαιοι πως θα δούμε φοβερά mods, ικανά να μεταλλάξουν την εικόνα του παιχνιδιού δια της αφιλτράριστης φαντασίας των fans ανά τον κόσμο. Προφανώς υπάρχουν και ποδοσφαιρόφιλοι gamers που παρακολουθούν την αθλητική επικαιρότητα, εφόσον δεν εξηγείται αλλιώς το γιατί κάποιος να μπει στον κόπο να αντικαταστήσει τους θεούς του παιχνιδιού με... χειριστές της "στρογγυλής θεάς". Στο προσκήνιο οι Leo Messi και Kylian Mbappé, αστέρες της Paris Saint-Germain και προσωρινοί αντίπαλοι στον τελικό του Μουντιάλ, όντας πρωταγωνιστές στο συγκλονιστικό ματς που έληξε 3-3 στην παράταση και είδε την Αργεντινή να γίνεται -δίκαια- πρωταθλήτρια κόσμου. Γνωρίζαμε πριν από τον αγώνα πως αυτοί θα ήταν τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα και έτσι αποδείχθηκε, εφόσον σκόραραν από 2 και 3 γκολ αντίστοιχα. Η μάχη τους παρ` όλα αυτά συνεχίστηκε... και στο God of War.

Ένας modder φρόντισε να αντικαταστήσει τα μοντέλα των Kratos και Baldur στην PC έκδοση του παιχνιδιού με αυτά των δύο ποδοσφαιριστών και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Να βλέπουμε τον Messi, με πιο πολλές χρυσές μπάλες από μπόι, να προκαλεί τον συμπαίκτη του και αντίστοιχα τον Mbappé να καλεί την "οργή του Σπαρτιάτη" (γέννημα θρέμμα Έλλην), είναι τουλάχιστον κωμικό, αλλά συγχρόνως ταιριαστό της κονταρομαχίας που αντικρίσαμε στον τελικό του Κατάρ. 

{youtube}X3d_xL2KvyQ{/youtube}

Έχει λόγο ύπαρξης; Σε καμία περίπτωση. Αν όμως σκοπεύατε να ξαναπαρακολουθήσετε εκείνα τα στιγμιότυπα και τυγχάνει να είστε fans της μπάλας γιατί να μην επιλέξετε αυτό τον τρόπο να "φρεσκάρετε" τη μνήμη σας. Το μοναδικό λάθος του modder βρίσκεται στο γεγονός το ότι ο Mbappé αναδεικνύεται νικητής της μονομαχίας, ενώ ο όλοι ξέρουμε ποιος γύρισε στην πατρίδα του με το τρόπαιο. 

Έχουν υπάρξει αρκετά ευπρόσδεκτα God of War mods στο παρελθόν, αφού δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον "παλιό" Kratos ή την αλλαγή των δύο πρωταγωνιστών με τις μορφές των Joel και Ellie.

Δείτε επίσης το review μας για την PC έκδοση του God of War (2018) όπως και αυτό του πιο πρόσφατου God of War Ragnarök.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88