ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Metal Gear: Οι δηλώσεις της Konami θα ενθουσιάσουν τους fans

Ίσως το 2023 να είναι η χρονιά τους.

Κουραστήκατε να ακούτε για φήμες περί αναβίωσης της σειράς Metal Gear Solid; Ναι; Τέλεια, ούτε εμείς. Δεν φταίμε βρε παιδιά, τη μία βγαίνουν μεγάλα media και λένε για remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater, την άλλη σκάει διαφορετική φήμη για PS5 αποκλειστικότητα στο πρόσωπο μίας επανέκδοσης του πρώτου MGS. Γενικά, οι φήμες πάνε και έρχονται και ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας, αφού η Konami έκανε την πρώτη της... μεγάλη έξοδο, ανακοινώνοντας αρκετούς νέους τίτλους για τη σειρά Silent Hill. Μάλλον όμως δεν τελειώσαμε με αυτούς.

Το Famitsu δημοσίευσε τις δηλώσεις 141 Ιαπώνων gaming δημιουργών εν όψει του 2023, με τους περισσότερους να μοιράζουν ευχές και υποσχέσεις για το τι θα δούμε από τις ομάδες του μέσα στο νέο έτος. Αν πρέπει να ξεχωρίζω δύο από αυτές, σίγουρα η μία θα ήταν του Fumito Ueda, εφόσον ο δημιουργός των Ico, Shadow of the Colossus και The Last Guardian ευελπιστεί να ακούσουμε κάτι από την genDesign σύντομα. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε ούτε την τοποθέτηση του Noriaki Okamura, εφόσον ήταν πολύ αινιγματικός και φρόντισε να εξιτάρει όσους γνωρίζουν το βιογραφικό του.

"Πολυαναμενόμενο" αναφέρει ο τίτλος της δήλωσής του προτού συμπληρώσει με το εξής: "Το 2023 θα είναι χρονιά πολλών ανακοινώσεων, οπότε μείνετε συντονισμένοι!". Θα μας πείτε, μαρκετίστικα λόγια, τι πιο σύνηθες. Όταν όμως ο Okamura αναφέρεται σε κάτι `που περιμέναμε καιρό` και γνωρίζοντας πως στο μεγαλύτερο ποσοστό της καριέρας του δούλευε ως παραγωγός σε κάποιο Metal Gear, δεν αδικούμε τους fans που βασανίζονται από Metal Gear Δίψα. Βάζοντας στην εξίσωση τα όσα έχουμε ήδη ακούσει, πολύ πιθανό να υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό και το 2023 να είναι πράγματι η χρονιά που θα δούμε κάποιο remake ή νέο installment. Όπως μ` αρέσει να λέω, θα φανεί στο χειροκρότημα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88