ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το Metal Gear Solid 3 Remake θα κυκλοφορήσει το 2024

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές.

Φαίνεται πως βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε ένα remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater, καθώς ο Andy Robinson, ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του VGC, ανέφερε με βεβαιότητα πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Οι φήμες για το remake του τρίτου μεγάλου κεφαλαίου του γνωστού franchise της Konami υπάρχουν εδώ και χρόνια, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η Virtuos. Επιπλέον, ο Robinson αναφέρει πως ακούγεται πως θα υπάρξουν και άλλες επανεκδόσεις παιχνιδιών του Metal Gear Solid.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ η Konami σχεδιάζει να ανακοινώσει το MGS3 Remake μαζί με ένα νέο Castlevania στην προσεχή E3 2023. Παρ` όλα αυτά, οι απανωτές απουσίες μεγάλων εταιρειών από την έκθεση έχουν κλονίσει τη διοργάνωση, με συνέπεια να απειλείται ίσως ακόμα και η ίδια της η ύπαρξη. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ίσως πολλές εταιρείες που σκόπευαν να παρουσιάσουν τα νέα τους παιχνίδια στην E3, όπως για παράδειγμα η Konami, να πρέπει να αλλάξουν τα πλάνα τους. Γίνει δεν γίνει η E3, η Konami μπορεί να ανακοινώσει μέσω δικής της ψηφιακής παρουσίασης τα παιχνίδια που ετοιμάζει να κυκλοφορήσει, όπως ακριβώς έκανε με την επιστροφή της σειράς Silent Hill.

Είναι προφανές πάντως, πως η Konami ετοιμάζει να επιστρέψει για τα καλά στη gaming σκηνή, έστω με τη μέθοδο των remakes, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να δούμε να κυκλοφορούν ξανά παιχνίδια με το όνομα Metal Gear Solid.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88