ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μεταφέρεται για το 2024 το next-gen upgrade του Fallout 4

Η επιστροφή στο Commonwealth αργεί λιγάκι...

Οδεύοντας προς το τέλος του 2023, η περσινή υπόσχεση της Bethesda για την κυκλοφορία του next-gen upgrade του Fallout 4 εντός του έτους φαινόταν ολοένα και πιο δύσκολη. Γεγονός λογικό μιας και η εταιρεία ήταν αρκετά απασχολημένη με την κυκλοφορία του Starfield. Επομένως, η πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας για delay μέσω του επίσημου X (πρώην Twitter) λογαριασμού του παιχνιδιού ήταν κάπως αναμενόμενη.

Όμως, οι fans της σειράς και του παιχνιδιού δε θα χρειάζεται να περιμένουν πάρα πολύ, καθώς η Αμερικάνικη εταιρεία διαβεβαίωσε πως εργάζεται ενεργά πάνω στο project και πως αυτό θα είναι έτοιμο μέσα στο 2024. Ειδικότερα:

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας καθώς εργαζόμαστε πάνω στο next-gen upgrade του Fallout 4. Ξέρουμε πόσο ενθουσιασμένοι είστε κι εμείς είμαστε το ίδιο! Όμως, χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω χρόνο και περιμένουμε με ανυπομονησία τη συναρπαστική επιστροφή στο Commonwealth μέσα στο 2024.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, στο blog post που είχε αναρτήσει η εταιρεία πίσω στο 2022, ανέφερε πως το εν λόγω upgrade θα "είναι δωρεάν, διαθέσιμο σε Xbox Series X|S, PS5 και PC, ενώ θα περιλαμβάνει performance mode για υψηλότερα frames, quality mode για gameplay σε 4Κ ανάλυση, διόρθωση κάποιων προβλημάτων, αλλά και bonus Creation Club content".

Επίσης μην ξεχνάτε πως μέσα στον Απρίλιο θα έχουμε και το TV adaptation του Fallout δια χειρός Jonathan Nolan και Lisa Loy (Westworld, Person of Interest).

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...