ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μεταφέρεται στις 20 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του Frostpunk 2

Σχετικά μικρό delay για ένα μεγάλο αποτέλεσμα!

Ένα γεμάτο διμηνάκι παραπάνω θα πρέπει να περιμένουν όσοι έχουν προαγοράσει ή περιμένουν γενικότερα το νέο Frostpunk. Η 11bit studios, που επιμελείται τόσο της ανάπτυξης όσο και της διανομής του παιχνιδιού, δημοσίευσε ένα ενημερωτικό update στη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, μέσα από το οποίο ανακοινώνει πως αναβάλλει την ημερομηνία κυκλοφορίας του για τις 20 Σεπτεμβρίου (προηγουμένως 25 Ιουλίου).

Από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, ούτε προέκυψε κάτι το δυσάρεστο στα του development, απλά η ομάδα ανάπτυξής του επιθυμεί να αξιοποιήσει αυτό το εξτρά χρονικό διάστημα για να βελτιώσει συγκεκριμένα κομμάτια του Frostpunk 2 βάσει του feedback που εξέλαβε από όσους συμμετείχαν στο beta testing. 

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα της σχετικής ανακοίνωσης:

"[...] εκτιμούμε πολύ τα σχόλια που μοιραστήκατε μαζί μας. Τόσο πολύ που μας πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε τα πάντα, καθώς υπήρχαν και πολλοί έπαινοι για τη δουλειά μας, αλλά και πολλές έντονες παρατηρήσεις σε τομείς που μπορούσαμε να βελτιώσουμε ή να προσθέσουμε το τελικό παιχνίδι. [...] Καθώς αναλύσαμε τα σχόλιά σας και ιεραρχήσαμε πράγματα που θέλουμε να προσθέσουμε στο παιχνίδι, συνειδητοποιήσαμε ότι για να τα δικαιώσουμε σωστά – και να εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την κυκλοφορία – χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουμε την ανάπτυξη του Frostpunk 2. Γι' αυτό πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε την κυκλοφορία του για τις 20 Σεπτεμβρίου 2024."

Στη συνέχεια απαριθμήθηκαν μερικές επεξεργασίες και προσθήκες πάνω στις οποίες ήδη εργάζονται οι δημιουργοί του παιχνιδιού, ως top αιτήματα/παρατηρήσεις της κοινότητας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.