ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μεταφέρεται στο 2025 το launch του Terminator: Survivors

Αλλάζουν τα δεδομένα για το επερχόμενο survival game!

Είχαμε μείνει στο ότι το Terminator: Survivors θα ξεκινούσε την πορεία του μέσω του Steam Early Access στις 24 Οκτώβρη, με την έκδοση των κονσολών να ακολουθεί σε απροσδιόριστο μετέπειτα χρόνο. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει πλέον, εφόσον η Nacon προέβη σε ανακοίνωση που θα απογοητεύσει εν μέρει όσους το είχαν τοποθετήσει ψηλά στη λίστα των "αγαπημένων" τους, αλλά μας διαβεβαιώνει πως η απόφαση που πήρε είναι για καλό.

Η ομάδα της Nacon Studio Milan, λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα χρειαστεί να αλλάξει τα πλάνα της για το launch του Terminator: Survivors, αναβάλλοντας την κυκλοφορία του για το 2025. Ο λόγος αποδίδεται στο ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να τιμήσει στο έπακρο το σύμπαν του "Εξολοθρευτή", όντας βέβαιη πως αυτή είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση για το μέλλον του παιχνιδιού. Δεν γνωρίζουμε πια το αν θα ακολουθηθεί η ίδια λογική και με το νέο ημερολόγιο, αν δηλαδή θα υπάρξει ξέχωρη περίοδος κυκλοφορίας για τα PC και τις κονσόλες.

Αν δεν το πήρατε ακόμη χαμπάρι, το Terminator: Survivors θα είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης ανοιχτού κόσμου με υποστήριξη co-op, τα γεγονότα του οποίου διεξάγονται μετά την Judgment Day, και οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη Skynet και κάθε απειλή για να δώσουν ελπίδα στην ανθρωπότητα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.