ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΞΑΦΝΙΚΗ κυκλοφορία του Metroid Prime Remastered στο Switch

Θα βγει και σε retail!

Μόνο μυστικό δεν ήταν το γεγονός ότι η Nintendo είχε πλάνα για το Metroid Prime, ιδίως αν ξανασκεφτούμε πως υπάρχει ένα Metroid Prime 4 κάααααπου στον ορίζοντα. Εν τέλει λάβαμε την αποκάλυψη του Metroid Prime Remastered, μίας HD υλοποίησης του θρυλικού action adventure, που μας βάζει να απολαύσουμε τον διαστημικό του κόσμο μέσα από τα μάτια της Samus Aran, σε κανονικότατο 3D περιβάλλον. Όσοι γνωρίζετε καλά το παιχνίδι θα αναγνωρίσετε καθένα από τα παρακάτω πλάνα, όλα τους οπτικά βελτιωμένα. Το original παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει στα GameCube και Wii και η αλήθεια είναι πως περιμέναμε να δούμε όλη την τριλογία Metroid Prime να επιστρέφει μέσω κάποιου collection. Αντ` αυτού θα βολευτούμε μόνο με το πρώτο κεφάλαιο που... GUESS WHAT... είναι ΤΩΡΑ διαθέσιμο στο Nintendo eShop. Πήρε μαθήματα εντυπωσιασμού από το Xbox και το Hi-Fi Rush η Nintendo, που έριξε από το πουθενά μία τόσο μεγάλη κυκλοφορία για το οικοσύστημά της, κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει αρκετό κόσμο. 

{youtube}48LzZEG2Pck{/youtube}

Δεν είστε fans των ψηφιακών αγορών; Μη σκάτε! Το παιχνίδι - όπως ήταν αναμενόμενο - θα έρθει και σε physical μορφή, απλά θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο παραπάνω, εφόσον στην Ευρώπη και στη χώρα μας θα καταφθάσει στις 3 Μαρτίου, όπως ενημερωθήκαμε από το ευρωπαϊκό τμήμα του ιαπωνικού κολοσσού.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88