ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Έτοιμο το Metroid Prime Trilogy για το 2022

Σίγουρος για την ύπαρξή του ο Jeff Grubb.

Λίγοι insiders και δημοσιογράφοι έχουν την αξιοπιστία του Jeff Grubb στις μέρες μας, επομένως παίρνουμε αρκετά στα σοβαρά τα λεγόμενά του. Έτσι, για όσους ακολουθούν το λόγο του, ο αρχισυντάκτης του Giant Bomb ανέφερε στο show του πως η Nintendo έχει απολύτως έτοιμη μία remastered τριλογία του Metroid Prime και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει εντός ενός έτους.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως το Metroid Dread και η πανδημία, σε συνδυασμό με τον ερχομό της νέας OLED κονσόλας, έχουν αλλάξει τα πλάνα της Nintendo, σε βαθμό που πραγματικά είναι ολοκληρωμένο το project, αλλά το καθυστερεί εσκεμμένα για να κυκλοφορήσει σε καλύτερη -με βάση τις προτιμήσεις της- περίοδο.

Ορίστε μερικά από τα λόγια του: "Το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί και η Nintendo το κρατάει. Νομίζω το Metroid Prime Trilogy έχει ολοκληρωθεί και το κατά πόσο θα κυκλοφορήσει σύντομα έχει να κάνει με άλλους παράγοντες. Το παιχνίδι παραμένει στις τσέπες τους έως ότου αποφασίσουν πως είναι η κατάλληλη στιγμή, κάτι που κάνουν συχνά τελευταία, δεν είναι σημάδι ότι κάτι κακό συμβαίνει, δεν είναι έλλειψη πίστης στο Metroid...έχει το περιθώριο και το κάνει".

Λέτε μετά το Dread να σκάσει και μία τέτοια τριλογία στο Switch; Η αλήθεια είναι πως θα ήταν τέλειο πάτημα εν όψει Metroid Prime 4, οπότε βγάζει μπόλικο νόημα να είναι κάτι τέτοιο under development.

Δείτε επίσης την ανακοίνωση του Metroid Dread.

Πηγή: VGC

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88