ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μία live-action σειρά Yakuza έρχεται φέτος στο Amazon Prime

Πρεμιέρα στις 24 Οκτώβρη!

Δεν ξέρω αν μένω σε σπηλιά ή αν το συγκεκριμένο μου διέφυγε εντελώς, πάντως δεν θυμάμαι να έχω ακούσει την παραμικρή φήμη γύρω από ένα TV series adaptation των Yakuza/Like a Dragon. Όποια και αν είναι η αλήθεια, η ουσία είναι ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο η υπηρεσία Amazon Prime Video θα εμπλουτιστεί από μία νέα τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στο video game σύμπαν της Ryu Ga Gotoku. Τα επεισόδια του Like a Dragon: Yakuza θα είναι γυρισμένα με κανονικούς ηθοποιούς και συγκεκριμένα θα δούμε τον Ryoma Takeuchi στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Kazuma Kiryu.

Οι λίγες πληροφορίες που έχουμε για το συγκεκριμένο TV show εξηγούν ότι τα γεγονότα του παιχνιδιού θα διαδραματίζονται σε δύο διαφορετικές περιόδους/χρονιές, το 1995 και το 2005 για την ακρίβεια. Ειδικά η τελευταία χρονιά μας παραπέμπει στο ότι θα παρακολουθήσουμε συμβάντα παρόμοια του πρώτου παιχνιδιού Yakuza, με τους παραγωγούς να υπόσχονται ότι θα δούμε "τη ζωή, τους παιδικούς φίλους, τις επιπτώσεις των αποφάσεων του Kazuma Kiryu, ενός τρομερού και απαράμιλλου πολεμιστή της Yakuza με ισχυρή αίσθηση δικαιοσύνης, καθήκοντος και ανθρωπιάς".

Ευκαιρία για περισσότερο κόσμο να γνωρίσει το γνωστό JRPG που στο σύνολό του έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα, με πιο πρόσφατη εμπορική και κριτική επιτυχία αυτή του Like a Dragon: Infinite Wealth. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το παιχνίδι.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.