ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μία remastered έκδοση του Horizon Zero dawn βρέθηκε rated

Η Aloy μάλλον επιστρέφει, ξανά!

Αν και οι δύο κονσόλες που απαρτίζουν τη γενιά που διανύουμε διαθέτουν backwards compatibility, φαίνεται πως δεν αποτελεί «πρόβλημα» για ορισμένους publishers ώστε να επανακυκλοφορούν παιχνίδια υπό τη μορφή remaster. Το πιο πρόσφατο, και σχετικά μεγάλο εξ αυτών, μάλλον θα είναι το Horizon Zero Dawn Remastered, καθώς βρέθηκε rated στο πάντα αξιόπιστο ESRB.

Το παιχνίδι που κυκλοφόρησε αρχικά το 2017 για PS4, ενώ στη συνέχεια ήρθε και στα PC, εντυπωσιάζοντάς μας τόσο για τα εκπληκτικά γραφικά του, αλλά και για το ενδιαφέρον concept που είχε, μάλλον επιστρέφει. Η λογική, αλλά και οι φήμες, το θέλουν να κυκλοφορεί τόσο σε PS5 όσο και σε PC, με τη νέα αυτή έκδοση να προσφέρει πιθανώς ανανεωμένα μοντέλα χαρακτήρων και γραφικών, έναντι της ήδη υπάρχουσας έκδοσης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από τη Sony, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι πως ένα LEGO game με θεματολογία το Horizon θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά για PS5, PC και Nintendo Switch. Το LEGO Horizon Adventures αναπτύσσεται από τις Guerrilla Games και το Studio Gobo, ακολουθώντας την Aloy σε μία περιπέτεια γεμάτη LEGO τουβλάκια. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.