ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Κολυμπάει" στις θετικές κριτικές των παικτών το Cyberpunk 2077

Συνεχίζει το θετικό πρόσημο για το παιχνίδι.

Παρ` όλη την πτώση στις πωλήσεις μετά το τέλος του hype από το Cyberpunk Edgerunners, το Cyberpunk έπιασε ακόμη ένα θετικό milestone στο Steam, αυτή τη φορά να σημειώνοντας 90% θετικούς πρόσφατους ψήφους (16.460 για την ακρίβεια) και σκαρφαλώνοντας από το 71% στο 77% σε γενικούς ψήφους στο πολύ μεγάλο σύνολο των 486.703 βαθμολογιών. Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία της σειράς του Netflix κατάφερε να ξαναστείλει πολλούς παίχτες πίσω στο παιχνίδι, αλλά και να ιντριγκάρει αυτούς που δεν το απέφυγαν στο προβληματικό του launch να το δοκιμάσουν.

Βέβαια, σε αυτό οφείλεται και το γεγονός ότι η εταιρεία ανέστησε το παιχνίδι από τους νεκρούς με την τεράστια προσπάθεια της, με ένα debate να κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό για το αν είναι του ίδιου βεληνεκούς με την νεκρανάσταση του No Man`s Sky. Αρκετοί υποστηρίζουν πως όχι, καθώς το No Man’s Sky πρόσφερε αρκετό content free (διάφορα expansion), ενώ το Cyberpunk το πρώτο πραγματικό νέο content (Phantom Liberty) του θα το έχει επί πληρωμή. Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα είναι ότι η CDPR έκανε μια τεράστια προσπάθεια, η οποία απέδωσε καρπούς καθώς έχει ανακοινωθεί ήδη το sequel του παιχνιδιού.

Ας ελπίσουμε οι εταιρείες να μάθανε από τα συγκεκριμένα γεγονότα και να προσπαθούν να προσφέρουν πιο ολοκληρωμένα παιχνίδια στο κοινό τους.

Πηγή: Forbes

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88