ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Miyazaki: "Ξέρω ότι η ομάδα μου θέλει ένα Bloodborne PC port"

I prefer not to speak... 😶

Με μία ατάκα που θύμισε το γνωστό meme με τον José Mourinho, το μεγάλο μυαλό πίσω από τα Souls και τη σύγχρονη επιτυχία της FromSoftware έδειξε τη διάθεσή του να πραγματοποιήσει ένα... άλλο τεράστιο meme, αυτό του ερχομού του Bloodborne στους υπολογιστές.

Μιλώντας στο PC Gamer, ο Hidetaka Miyazaki είπε όντως στην ίδια πρόταση τις λέξεις "Bloodborne" και "PC" καθιστώντας μας ξεκάθαρο πως είναι κάτι που θα ήθελε να υλοποιήσει με τους συνεργάτες του, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν εμπόδια στην όλη ιστορία:

"Δυστυχώς, όπως έχω πει και σε άλλες συνεντεύξεις, δεν είναι η θέση μου να μιλήσω για το Bloodborne συγκεκριμένα. Ξέρω πως αυτοί οι τύποι (στη FromSoftware) θέλουν ένα PC port του Bloodborne. Αν πω και εγώ ότι θέλω κάτι τέτοιο θα έχω μπελάδες. Αλλά δεν είναι κάτι στο οποίο εναντιώνομαι. Προφανώς, όντας ένας από τους δημιουργούς του Bloodborne, η προσωπική μου, αγνά ειλικρινής άποψη είναι ότι θα ήθελα περισσότερους παίκτες να το απολαύσουν. Ειδικά ως ένα παιχνίδι που τώρα 'γερνάει', ως ένα από αυτά τα games του παρελθόντος που χάνονται σε παλαιότερο hardware, πιστεύω για κάθε παιχνίδι όπως αυτό θα ήταν ωραίο να υπάρξει ευκαιρία για περισσότερους παίκτες να το βιώσουν ή να ξαναζήσουν αυτό το αντικείμενο του παρελθόντος. Οπότε δεν είναι κάτι στο οποίο θα ήμουν αρνητικός."

Ο κος Miyazaki το κάνει να ακούγεται σαν να ανήκει αλλού μία τέτοια απόφαση, πιθανότατα στη Sony, εφόσον το Bloodborne είχε ως co-developers τη SIE Japan Studio, που πλέον έχει διαλυθεί και τα περισσότερα μέλη της βρίσκονται στην Team Asobi.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.