ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

MK1: Ο Noob Saibot απλώνει το σκοτάδι

Και συνεχίζει φυσικά το "beef" με τον αδερφό του!

Φτάσαμε στο τελικό gameplay trailer προ της κυκλοφορίας του Mortal Kombat 1: Khaos Reigns, που ανήκει φυσικά στον Noob Saibot. Είχαμε ψιλοδεί μερικά από τα κόλπα τους στις περασμένες εμφανίσεις της νέας αυτής έκδοσης του MK1, αλλά τώρα αποκτάμε μία πολύ καλύτερη εικόνα της συμμετοχής του στο story και του moveset του.

Δεν υπάρχει σύμπαν όπου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Bi-Han δεν μεταμορφώνεται σε Noob Saibot, και αυτή η πραγματικότητα δεν είναι διαφορετική. Μετά την εισβολή του Sub-Zero στον κόσμο του Titan Havik, όλα δείχνουν πως θα πάρει τις πλέον ακατάλληλες αποφάσεις που θα τον μετατρέψουν σε αυτό το άψυχο, διαβολικό πλάσμα των σκιών. Αυτό ουσιαστικά μας δείχνει και το παρακάτω gameplay trailer, ότι η Sub-Zero διάλεξε να αναζητήσει δύναμη και εξουσία μέσα από αυτή τη θυσία, μετατρέποντάς τον στον Noob Saibot, που από μέντορας και ηγέτης του Lin Kuei γίνεται πια μία μοχθηρή φιγούρα καταστροφής και χάους, ό,τι ακριβώς αναζητά ο Havik δηλαδή.

Μεταβαίνοντας στον χειρισμό του, εννοείται πως οι μισές κινήσεις του Noob περιλαμβάνουν και τη σκιά του, που αποτελεί προέκταση του εαυτού του για κάθε σενάριο δημιουργίας, επέκτασης ή ολοκλήρωσης ενός combo. Οι συνδυασμοί του είναι για ακόμα ένα MK installment ιδιαίτερα μακροσκελείς και γρήγοροι, με πολλά air combos και "βουτιές" στη σκοτεινή διάσταση για να γίνει πιο απρόβλεπτος και ενοχλητικός στο να του αμυνθείς.

Αξιοσημείωτο ότι με την είσοδο του Noob Saibot στο παιχνίδι, μαζί με τις Cyrax και Sektor, θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά-πολλά χρόνια που όλοι οι ninjas και cyber-ninjas της σειράς Mortal Kombat θα συναντηθούν στο playable ρόστερ!

Όλα αυτά και περισσότερα, κατά την κυκλοφορία του Mortal Kombat 1: Khaos Reigns στις 24 Σεπτεμβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.