ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το δημοφιλές MMORPG Black Desert

Εκτός και αν στη χώρα σας είναι έτσι και αλλιώς δωρεάν...

Ακόμα και αν δεν έχει αναγνωριστεί ως ένα αψεγάδιαστο MMORPG, το Black Desert (ή Black Desert Online) δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις όταν έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 20 εκατομμύρια παίκτες στη διάρκεια ζωής του. Σε αρκετά regions, κυρίως της Ασίας, το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν, όμως οι αγγλόφωνες versions του συνεχίζουν να διατηρούν ένα buy-to-play μοντέλο. Το Steam μας δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσουμε και να το απολαύσουμε με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει στην ανατολή, εφόσον μέχρι το απόγευμα της 9ης Μαρτίου μπορείτε να προσθέσετε δωρεάν το Black Desert στην PC συλλογή σας και να "χαθείτε" στους online servers του.

{youtube}JXVtZlEWmLQ{/youtube}

Η δωρεάν διανομή παρακινήθηκε από την επέτειο τεσσάρων χρόνων από την έλευση της console έκδοσής του, επιτρέποντας σε ακόμα περισσότερους ενδιαφερόμενους να συνδεθούν και να πολεμήσουν σε ένα πολύ χαρακτηριστικό, για τη γενιά μας, action MMORPG. Μπορείτε να παίξετε ελεύθερα με τους φίλους σας και είναι ιδανική ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό σε περίπτωση που έχετε γράψει πολλές ώρες σε games τύπου The Elder Scrolls Online ή Guild Wars. Το παιχνίδι έχει δεχθεί άπειρα patches, νέες, βελτιωμένες εκδόσεις και έχει διακριθεί στην μακροχρόνια πορεία του για το εκτεταμένο περιεχόμενο που είναι ικανό να προσφέρει όσο οι παίκτες επενδύουν στην αναβάθμιση του χαρακτήρα τους.

Η Pearl Abyss, που τώρα αναπτύσσει κάτι σαν πνευματικό διάδοχο με το Crimson Desert, έχει προσφέρει άφθονη υποστήριξη στο παιχνίδι και με τη δωρεάν διάθεση του παιχνιδιού ευελπιστεί να υποδεχτεί μετά εορτασμών το νέο κοινό. Με τα ήδη υπάρχοντα 26 διαθέσιμα classes, σίγουρα μπορείτε να βρείτε αφορμή να ξεκινήσετε το ταξίδι σαν στον κόσμο του, δίχως το ρίσκο της πληρωμής ή της απογοήτευσης. Το παιχνίδι κρατεί καλά από το 2014 που πρωτοκυκλοφόρησε, επομένως δεν αποκλείεται να απορροφήσει μερικούς από εσάς με τις μάχες και τις εκπλήξεις του.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν το Black Desert.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88