ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παίξτε ΔΩΡΕΑΝ το Modern Warfare 2 για λίγες ημέρες

Το δεύτερο μέρος της ελεύθερης πρόσβασης ξεκινάει από αύριο.

Έχοντας ως αφορμή την κυκλοφορία του μεγάλου update της δεύτερης σεζόν, η Activision μας προσφέρει τη δυνατότητα να παίξουμε συγκεκριμένα multiplayer modes του MW2 δωρεάν, ξεκινώντας από αύριο Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ. μέχρι και τις 21 Μαρτίου. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να κατεβάσετε τον τίτλο από την πλατφόρμα επιλογής σας (PlayStation, Xbox, Steam, Battle.net) και that’s it.

Προφανώς και σε αυτό το free trial δεν θα είναι διαθέσιμο το campaign όπως ούτε όλα τα multiplayer modes. Πιο συγκεκριμένα θα έχουμε στη διάθεση μας τον χάρτη Himmelmatt Expo και τους 6v6 χάρτες Farm 18, Mercado Las Almas, Shipment και Dome. Οι επιλογές σας ωστόσο, σε αυτούς τους χάρτες, δεν είναι και τόσο περιοριστικές αφού θα μπορείτε να παίξετε σχεδόν σε όλα τα modes. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για «αναγνώριση» αν σκεφτόσασταν να προχωρήσετε στην αγορά του κύριου παιχνιδιού ή απλά για έχετε και κάτι εξτρά μαζί με το Warzone.

Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε εδώ το review μας για το Call of Duty: Modern Warfare II.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88