ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δοκιμάστε δωρεάν το Monster Hunter Rise σε PC

Κατεβάστε το σχετικό demo.

Πάει το προνόμιο που είχαν, μέχρι πρότινος, οι Switch fans, εφόσον το Monster Hunter Rise είναι πλέον διαθέσιμο σε δοκιμαστική έκδοση και στο Steam. Η Capcom κυκλοφόρησε ένα δωρεάν demo που μας δίνει πρόσβαση σε ένα σύντομο κομμάτι του παιχνιδιού, ώστε να το δοκιμάσουμε και να κρίνουμε αν θέλουμε να το αποκτήσουμε με τη νέα χρονιά. Οι λάτρεις του σύμπαντος και των RPGs αξίζει να του ρίξουν μία ματιά, εφόσον το παιχνίδι έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και θα εμπλουτιστεί και με άφθονο περιεχόμενο το επόμενο καλοκαίρι, μέσω του Sunbreak expansion.

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού στα PC, μέσω Steam, έχει τοποθετηθεί στις 22 Ιανουαρίου του 2022. Αυτό σημαίνει πως η Nintendo θα το έχει φιλοξενήσει αποκλειστικά στο store της για 9 περίπου μήνες μέχρι τότε, αφού το exclusivity αναμένεται να σπάσει.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το demo του Monster Hunter Rise.

Πηγή: VG247

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88