ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Monster Hunter Wilds: Νέο gameplay με μάχες στην άμμο και το τέρας Balahara Leviathan

Αναμένεται τεράστιο το action-RPG της Capcom!

Με το εκθετικά αυξανόμενο σκέλος κάθε νέου entry της σειράς Monster Hunter, κάθε φορά που βλέπουμε νέο in-game υλικό από το επόμενο παιχνίδι της σειράς είναι πραγματική γιορτή για το gaming. Έτσι, λοιπόν, γιορτάσαμε και την παρουσία του παιχνιδιού στο Summer Game Fest, παρακολουθώντας ένα 2λεπτο gameplay trailer, που είχε ως κύριο μέλημα την παρουσίαση ενός ακόμη πελώριου πλάσματος που θα κυνηγήσουμε στο Monster Hunter Wilds.

Ο Balahara Leviathan και τα αντίστοιχα σχετικά μικρότερα mobs του είναι πλάσματα που αρέσκονται στο να βυθίζονται στην άμμο και να εκτοξεύονται κάθε φορά που βρίσκουν ευκαιρία να καταπιούν το θήραμά τους. Όλα αυτά θα τα συναντήσουμε στην ξηρή τοποθεσία Windward Plains και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τα mounts μας και τις αποφυγές μας για να μην μας κατασπαράξουν. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι μας να διαχειριστούμε τα μεγάλα όπλα μας για να εξοντώσουμε όλα αυτά τα κτήνη που έχουν την κινούμενη άμμο για σπίτι τους, κάτι που θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο με τα συστήματα καιρού του Monster Hunter Wilds, ικανά να επηρεάσουν τις περιβαλλοντικές συνθήκες και το πεδίο της μάχης.

Μετά τη δημοσίευση του τρέιλερ η Capcom επιβεβαίωσε μέσα από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού ότι το Monster Hunter Wilds θα υποστηρίζει cross-play, για να μπορούν οι PC, PS5 και Xbox Series X|S παίκτες να συνυπάρξουν και να διεκπεραιώσουν μαζί τις αποστολές τους.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.