ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Mortal Kombat 1: Η Cyrax φέρνει τα πάνω κάτω στο Lin Kuei

Παλεύει με Johnny, Sektor και Scorpion στο gameplay trailer της!

Ο πρώτος DLC χαρακτήρας του Kombat Pack 2 στον οποίο αφιερώνεται αποκλειστική gameplay παρουσίαση είναι η Cyrax, η οποία στο νέο σύμπαν του Liu Kang και στο Mortal Kombat 1: Khaos Reigns έχει εντελώς διαφορετικό backstory, συμμετοχή και κίνητρα.

Πέραν της αλλαγής φύλου που δέχθηκε ο κίτρινος cyber-ninja, η Cyrax εδώ είναι μέλος της φυλής Zaki και πολεμίστρια του Lin Kuei, υπό τη διδασκαλία και τις εντολές της Sektor και του Sub-Zero. Μετά τα γεγονότα του MK1 και την απάρνηση του Scorpion στην clan του αδερφού του, ο Sub-Zero και οι δύο πολεμίστριες-ρομπότ σκοπεύουν να χαλάσουν τον γάμο του Scorpion και να τον εκτελέσουν στο όνομα της φατρίας τους. Εκεί φαίνεται πως γεννιέται μία εσωτερική σύγκρουση για τη Cyrax, αφενός εξαιτίας της σχέσης που έχει με τον Kuai Liang (Scorpion) και αφετέρου επειδή παρατηρεί την κακή μεριά των ανωτέρων της.

Όσα θα συμβούν στο story mode του Khaos Reigns τη φέρνουν αντιμέτωπη με βασικά πρόσωπα του παιχνιδιού και δίνεται η αφορμή να δούμε το moveset της και μερικές gameplay ιδιότητές της. Κάνει μπαμ ότι μπροστά μας έχουμε έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Cyrax είναι βιρτουόζα, με αρκετά combo starters και extenders, ενώ χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά gadgets από το αναδρομικό οπλοστάσιο του Cyrax σε προηγούμενα MK, όπως το cyber net και τις βόμβες του.

Η Cyrax, μαζί με τη Sektor και τον Noob Saibot, θα ξεκλειδωθεί από τις 24 Σεπτεμβρίου για όσους αγοράσουν το Mortal Kombat 1: Khaos Reigns. Με την επιλογή αυτού του πακέτου θυμίζουμε πως οι παίχτες θα ξεκλειδώσουν μετέπειτα και τους Ghostface, T-1000 και Conan.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.