ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Mortal Kombat 1: Gameplay της Sektor που διαλέγει στρατόπεδο

Από τους πιο explosive χαρακτήρες του παιχνιδιού!

Όπως η Cyrax, έτσι και η Sektor αλλάζει ριζικά το υπόβαθρό της για να συμμετάσχει στο νέο σύμπαν του Liu Kang, με τον οποίο δεν... φαίνεται να τα πηγαίνει και καταπληκτικά. Την ακούμε στο νέο τρέιλερ του MK1: Khaos Reigns να ισχυρίζεται πως ο χειριστής της κλεψύδρας αδικεί το Lin Kuei και αυτή, ως πιστή ακόλουθος του Sub-Zero, διατίθεται να αναστατώσει το σύμπαν. Και όλα θα πήγαιναν τέλεια αν δεν έσκασε ο Titan Havik να φέρει αναρχία στη νέα αυτή πραγματικότητα και να πάρει στη διάστασή του τον master της.

Πέραν από τα του story, όμως, βλέπουμε και ορισμένες από τις κινήσεις της που θυμίζουν κατά πολύ τον Sektor του MKX. Πολύ teleport, πολύ φλογοβόλο και ρουκέτες, εκτενή combos και ένα fatality μακριά... από την στρατόσφαιρα. Παραδοσιακά, ο Sektor είναι από τους πιο απαιτητικούς χαρακτήρες στον χειρισμό και στη διαχείριση των συνδυασμό τους, και φαίνεται ότι και η θηλυκή του εκδοχή θα ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι.

Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην κυκλοφορία του Mortal Kombat 1: Khaos Reigns στις 24 Σεπτεμβρίου, με τον μοναδικό DLC χαρακτήρα του αρχικού launch που απομένει να είναι ο Noob Saibot.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.