ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Mortal Kombat 1: Ο Geras δαμάζει τον χρόνο και στο νέο σύμπαν

Σε βλέπω και σένα Sektor.

Ομολογώ πως ο Geras είναι μία περίπτωση που έπεσα πολύ έξω στις προβλέψεις μου για το ποιοι χαρακτήρες θα συμμετάσχουν στο Mortal Kombat 1. Δεδομένης της τραγικής μοίρας που τον περίμενε στο MK11, πίστευα πως η NetherRealm θα τον αφήσει πίσω, μαζί με κάθε νέα παρουσία του προηγούμενου παιχνιδιού, ωστόσο αποδείχθηκα λάθος, αφού ο Liu Kang φαίνεται να έχει σημαντικά πλάνα για αυτόν στην αναδιαμόρφωση της ιστορίας. Ο Geras, πρώην πιόνι της Kronika, επιστρέφει ως προστάτης της κλεψύδρας του χρόνου στο MK1 και δείχνει να έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί, ασχέτως που προέρχεται από διαφορετικό timeline. Φαίνεται πως θα παίξει μείζονα ρόλο στις αποφάσεις του Liu Kang, εφόσον κατέχει γνώσεις για το πώς λειτουργεί ο χρόνος και η πραγματικότητα που ο νέος θεός του Mortal Kombat ακόμα εξερευνεί.

Το τρέιλερ που αφιερώθηκε στον απέθαντο, σωματώδη πολεμιστή μας δείχνει πως για ακόμα μία φορά θα έχει την ικανότητα να δαμάζει την άμμο και τον χρόνο, δημιουργώντας πολύ ευφάνταστα kombos και συνδυασμούς. Η άμμος ενισχύει πολλές από τις επιθέσεις του και τον βοηθά να τηλεμεταφέρεται, ενώ ο τρόπος που επηρεάζει ο ίδιος τη χρονική πραγματικότητα μπορεί να ανατρέψει πολύ το πεδίο της μάχης, παγώνοντας τον αντίπαλο ή επιστρέφοντάς τον σε φάσεις που δεχόταν το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Τα command grabs του επιστρέφουν και αυτά, ένα gameplay στοιχείο που τον έφερε υψηλά στις προτιμήσεις των pro players της competitive σκηνής του Mortal Kombat.

Μέσα από το παραπάνω βίντεο βλέπουμε δύο πολύ βάναυσα fatalities, ένα για τον Geras και ένα για τον Liu Kang, ενώ είχαμε και την έμμεση επιβεβαίωση πως οι Sektor και Scorpion θα βρεθούν τουλάχιστον στη λίστα των Kameos, αν όχι και σε αυτές των playable χαρακτήρων (για τον Scorpion το γνωρίζουμε ήδη). 18-21 Αυγούστου θα τρέξει η beta για όσους κάνουν pre-order του παιχνιδιού, ενώ η πλήρης κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.