ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Mortal Kombat 1: Ο Quan Chi ετοιμάζεται για δεύτερη "Deadly Alliance"

Η Khameleon θα συμπληρώσει τη λίστα των Kameo.

Ο μοχθηρός μάγος του Netherrealm, με ενεργή συμμετοχή στο story mode του MK1 και βαρύ ποινικό μητρώο σε κάθε περασμένο παιχνίδι της σειράς, αναμένεται να προστεθεί ως DLC στο νεότερο fighting game της NetherRealm Studios στις 14 Δεκεμβρίου για τους κατόχους του Kombat Pack και στις 21 Δεκεμβρίου για όσους τον αγοράσουν μεμονωμένα. 

Στο προσωπικό του gameplay trailer βλέπουμε ότι ανοίγει συνεχώς πύλες προς άλλες διαστάσεις και realms, κάτι που τον βοηθά να επιτίθεται στον εχθρό από πολλές πλευρές ή και να καλεί... πλοκάμια για να συνθλίψει τους αντιπάλους του. Η μωβοπράσινη μίξη της sorcerer αύρας του επιστρέφει, μαζί με ορισμένα χαρακτηριστικά setups και special attacks, ενώ τα interactions του με τους παλιούς του γνώριμους (Scorpion, Shang Tsung, κλπ) είναι άκρως πετυχημένα.

Στο πλευρό του πολεμά η Khameleon, η θηλυκή εκδοχή του χαρακτήρα-πασπαρτού του Mortal Kombat, που δανείζεται movesets από διάφορους ninja, στη συγκεκριμένη περίπτωση από τις γυναίκες του franchise. Ως Kameo χαρακτήρας τη βλέπουμε να χρησιμοποιεί όπλα των Jade, Kitana και Mileena, τόσο στο δικό της input όσο και στο fatal blow. Η συγκεκριμένη θα προστεθεί στο παιχνίδι επίσης ως DLC μέσα στον Ιανουάριο.

Το κλείσιμο του βίντεο έφερε σε intro σύγκρουση τον Quan Chi και με τον Peacemaker, ως ένας πλάγιος τρόπος να επιβεβαιωθεί πως η εμφάνιση και η φωνή του DC anti-hero προέρχεται από τον John Cena που υποδύεται τον χαρακτήρα στο Suicide Squad και στην αυτόνομη τηλεοπτική σειρά του. Ο Peacemaker θα περιμένει μέχρι τον Φεβρουάριο για την εισαγωγή του στο MK1.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.