ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Mortal Kombat 1: Όλοι οι guests του Kombat Pack μαζί με τη Li-Mei και τον Baraka στην SDCC

Γεμάτο anti-heroes το εξτρά περιεχόμενο!

Την τιμητική του στην έκθεση της SDCC έλαβε και το Mortal Kombat 1, με διπλό trailer αφιερωμένο σε μερικά μαχητικά στιγμιότυπα του campaign του και στους DLC χαρακτήρες και guests που θα πλαισιώσουν το Kombat Pack.

Η αρχική παρουσίαση περιστρέφεται γύρω από τη φυλή των Umgadi, ενός λαού που επικρατεί γυναικοκρατεία και βρίσκει τη Mileena στον θρόνο. Αυτό το γνωρίζαμε ήδη όμως και το trailer ήθελε στην ουσία να μας γνωρίσει σε δύο πολεμίστριες που δεν ξέραμε πως θα επιστρέψουν στο MK1 και αυτές είναι οι Li-Mei και Tanya. Είδαμε κινήσεις από αμφότερες στα βασιλικά τοπία τα οποία θα χρειαστεί να επισκεφτεί για την στρατολόγηση που πραγματοποιεί ο Liu Kang, ενώ υπήρξε και εμβάθυνση στην ασθένεια «Tarkat» από την οποία είναι προσβεβλημένη η Mileena και καταλήγει να μεταλάσσεται. Από αυτή την αλλαγή στο story προκύπτει και η επιστροφή του Baraka, ως πλήρως μεταλλαγμένος από τον ιό, χτίζοντας έτσι μία τριπλέτα returning kombatants από προηγούμενα Mortal Kombat games. Από το παρακάτω trailer προδίδεται επίσης πως οι Goro και Darrius θα βρεθούν στη λίστα των Kameo χαρακτήρων.

Η NetherRealm δεν περιορίστηκε σε αυτό, γνωρίζοντας πως οι cons είναι συνώνυμες των ηρώων και των comics. Έτσι προέκυψε η ιδανική ευκαιρία να δούμε και τα προνόμια όσω αγοράσουν τις ακριβότερες εκδόσεις του Mortal Kombat, οι οποίες περιλαμβάνουν το Kombat Pack, με 6 DLC μαχητές. Τρεις guests και τρεις καθιερωμένοι πολεμιστές συνθέτουν αυτό πακέτο χαρακτήρων και συγκεκριμένα οι Peacemaker (Suicide Squad), Omni-Man (Invincible) και Homelander (The Boys), μαζί με τους Quan-Chi, Ermac και Takeda. Ο Homelander είναι αυτός που θα ξεκινήσει τη σταδιακή εισαγωγή τους μέσα στην άνοιξη του 2024, με το θέμα των «προσκεκλημένων» να είναι ξεκάθαρα αυτό των anti-heroes από σειρές και ταινίες της DC.

Είχαμε παίξει στο online stress test του Mortal Kombat 1 και σας είχαμε δώσει μία πρώτη γνώμη εν όψει της κυκλοφορίας του παιχνιδιού στις 19 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X|S και Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.