ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Mortal Kombat 1: Sindel και Shao προστατεύουν το Outworld | Gamescom ONL 2023

Με πολύ διαφορετικό ρόλο στην ιστορία.

Το αναρχικό βασίλειο του Outworld ήταν αυτό που δημιουργούσε τα περισσότερα προβλήματα σε κάθε προηγούμενο Mortal Kombat παιχνίδι, εφόσον ανέκαθεν είχε κάποια τυραννική φύση στον θρόνο του. Εντελώς διαφορετικά δείχνουν να είναι τα πράγματα στο MK1, αφού σε αυτή του την εκδοχή δείχνει να ευημερεί υπό την ηγεσία της αρκετά πιο λογικής (για τα δεδομένα της προσωπικότητάς της) αυτοκράτειρας Sindel. Ένας απαράλλαχτος παράγοντας, όμως, παρά την χαρωπή κατάσταση που επικρατεί σε εκείνον τον κόσμο είναι η συμμετοχή του General Shao, εφόσον εδώ δεν έχει γίνει Kahn, αλλά δείχνει να έχει τις ίδιες πεποιθήσεις και διαθέσεις απέναντι στο Earthrealm. Αυτό συνειδητοποιεί ο Liu Kang και τρέχει να προλάβει τα χειρότερα, όπως είδαμε στο τρέιλερ του Mortal Kombat 1 στη Gamescom.

Κάπως έτσι είχαμε την επιβεβαίωση δύο ακόμη χαρακτήρων για το παιχνίδι, με τη Sindel να επιστρέφει από το MK11 (εκεί ήταν χαρακτήρας του Kombat Pack 1) και τον Shao, που τόσα χρόνια γνωρίζαμε ως Shao Kahn, να επιστρέφει επίσης από το MK11 (ήταν pre-order bonus) με την ανθρωπο-δρακόντια μορφή του. Η πρώτη εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα μαλλιά της για να τυλίγει στον πόνο τους αντιπάλους της, ενώ η τσιρίδα της είναι απάνθρωπα διαπεραστική. Ο Shao είναι πιο ευκίνητος, κουβαλά ένα τσεκουροειδές έναντι του χαρακτηριστικού σφυριού του και παραμένει ο αιμοδιψής, επιβλητικός πολεμιστής που πάντα ήταν.

Μέσα από το συγκεκριμένο gameplay trailer είδαμε και δύο ακόμη χαρακτήρες της Kameo λίστας. Ο Shujinko – αρκετά αλλαγμένος θα έλεγα – θα βάλει το κουνγκ-φου του στο τραπέζι και ελπίζουμε και λίγη περισσότερη σοφία από αυτή που έδειξα στο Mortal Kombat Deception (ήταν πρωταγωνιστής του Konquest Mode). Ο μινώταυρος Motaro πήρε και αυτός εισιτήριο για το MK1 και ήδη παρουσίασε ορισμένα ενδιαφέροντα gameplay στοιχεία που θα εισάγει ως υποστηρικτικός χαρακτήρας στο MK1.

Διαβάστε εδώ την εμπειρία μας με τη δοκιμαστική έκδοση του MK1 και προετοιμαστείτε για την πλήρη κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 19 Σεπτέμβρη.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.