ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Mortal Kombat 12: Επιβεβαιώνεται και κυκλοφορεί μέσα στο 2023

Γκάφα από υψηλόβαθμο της WB.

Σίγουρα ο David Zaslav, CEO και ανώτατο στέλεχος της WB Discovery, δεν έχει τεράστια εμπειρία στον τρόπο που ανακοινώνονται και αρχίζει το marketing των video games, εφόσον πέταξε από το πουθενά ένα όνομα που θα μας απασχολήσει έντονα και προσωπικά θα με αφήσει ξάγρυπνο μέχρι να απαντήσει ο Ed Boon. Ο συγκεκριμένος κύριος μιλούσε για τα πλάνα της WB Games σε ένα earnings call, θέλοντας να τονίσει την ισχυρή παρουσία του εν λόγω publisher μέσα στο 2023 και ανέφερε... το Mortal Kombat 12 ως φετινό release. "Μήπως δεν έχει ιδέα" θα μου πείτε; Ξαναλέω, πολύ μεγάλο αξίωμα μέσα στην WB και η συνέχεια της δήλωσής του εμπεριείχε το Suicide Squad: Kill the Justice League στην ίδια συζήτηση, ως ακόμα μία τεράστια κυκλοφορία της ίδιας εταιρείας στο τρέχον έτος. 

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια θα σας πω προσωπικά, εφόσον η NetherRealm έχει κρατήσει σιωπηλή, όλον αυτό τον καιρό, τη δουλειά της και ο Ed Boon έχει teas-άρει αρκετές φορές ένα νέο MK. Προφανώς ο David Zaslav βιάστηκε να αποκαλύψει πως αυτό είναι το επόμενο project της NetherRealm που, επαναλαμβάνω, στοχεύει να κυκλοφορήσει ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2023. Η αλήθεια είναι πως και το αντίστοιχο pattern του MK11 δεν είναι εκτενές marketing από άποψη χρόνου, εφόσον είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο του 2018 και λανσαρίστηκε τον Απρίλιο του 2019. Κάτι τέτοιο πάνε -λογικά - να κάνουν στην NetherRealm, κάτι που μάλλον σημαίνει πως αν όντως το παιχνίδι βγει φέτος, πιθανότατα θα το δούμε/ακούσουμε με κάθε επισημότητα μέχρι τον Ιούνιο το αργότερο.

Από την άλλη, τώρα που υπάρχει και η φωτιά και ο καπνός, δεν αποκλείεται από στιγμή σε στιγμή να έχουμε κάποια πιο επίσημη επιβεβαίωση/αποκάλυψη, εφόσον είναι συνηθισμένο πια trend για τα games studios και τους εκδότες να "αναγκάζονται" να δείξουν πρόωρα κάτι που έχει διαρρεύσει από τα ενδότερά τους. Stay tuned για οποιοδήποτε update!

[UPDATE]: Δεν πρόλαβα να κλείσω καλά-καλά το άρθρο και ο Ed Boon βγήκε να τρολλάρει. Φυσικά, δεν μπορεί απλά να πει "ναι, είναι αλήθεια", αφού παίζουν πολλά συμβόλαια από πίσω, αλλά ειρωνεύεται περί νέων για το Injustice 3, πράγμα που σημαίνει πως και ο ίδιος μας κλείνει το μάτι. Λογικά θα γίνει αλλαγή στον προγραμματισμό της WB, ώστε να ακούσουμε πιο σύντομα το Mortal Kombat 12 τώρα που έπεσαν οι μάσκες. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88