ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Mortal Kombat 12: Οι developers απαντούν για το αν θα δούμε την Ellie του The Last of Us

Από κοινού τρολλάρισμα των Ed Boon και Neil Druckmann...

Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να αποκτήσετε το μέγιστο δυνατό context για την εν λόγω συζήτηση που έλαβε χώρα στο Twitter:

- Όπου "Ed Boon" = δημιουργός και επί χρόνων director της σειράς Mortal Kombat
- Όπου "Neil Druckmann" = συνδημιουργός των παιχνιδιών The Last of Us και συμμετέχων ως σύμβουλος στην ομώνυμη σειρά του HBO
- Ο Ed Boon λατρεύει την τηλεοπτική σειρά και χαίρεται που το Mortal Kombat II είχε cameo σε δύο επεισόδια
- O Neil Druckmann λατρεύει τα Mortal Kombat, έχοντας εκφράσει πολλάκις στο παρελθόν πως μεγάλωσε με τα arcades της Midway

Όλα αυτά συνδέονται με το γεγονός πως χρόνια τώρα υπάρχουν fans που θέλουν κάποιον χαρακτήρα του The Last of Us να έρχεται στο Mortal Kombat. Αυτή η θέληση του κοινού ενισχύθηκε το τελευταίο διάστημα ή έστω αναζωπυρώθηκε, αφού είδαμε όλοι πως η φιλική σύνδεση των δύο franchises καλά κρατεί. Παράλληλα, είχαμε πρόσφατα την ακούσια διαρροή του επόμενου παιχνιδιού της NetherRealm που, εκτός απροόπτου, θα είναι το Mortal Kombat 12 και έτσι όλο και περισσότεροι fans αμφότερων ζήτησαν να δουν την Ellie να συμπεριλαμβάνεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο παιχνίδι. Έτσι, ο Ed Boon δεν απέφυγε να τρολλάρει, όπως συνηθίζει, δυστυχώς απορρίπτοντας το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ellie στο παιχνίδι, και καλά λόγω της αγάπης του στο πρόσωπό της. Για αυτό και απάντησε ως έχει σε έναν follower που ενθάρρυνε την προσθήκη της στο επόμενο fighting:

"ΟΧΙ. Δεν θέλω να δω fatalities πάνω της. Εννοώ... MK12; Τι είναι αυτά που λες;"

Διφορούμενο τρολλάρισμα από τον Ed Boon, που από τη μία ισχυρίζεται πως δεν θέλει να προσθέσει την Ellie ως χαρακτήρα στο MK12 για να μην την αντικρίσει να συνθλίβεται... την ίδια στιγμή που κοροϊδεύει σχετικά με την ύπαρξη του Mortal Kombat 12, εφόσον θεωρείται δεδομένο από όλους μας, αλλά ακόμα να ανακοινωθεί.

Αυτή του η δήλωση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον έτερο creator-buddy του, Neil Druckmann, που θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά, προσφέροντας μία αντιπρόταση στον Ed Boon, ώστε να μπλεχτούν τα δύο σύμπαντα:

"Τι θα έλεγες όμως για έναν bloater (ζόμπι);" απάντησε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το tweet του από ένα χιουμοριστικό GIF.

Ρεαλιστικό συμπέρασμα: Μην πολυ-παίρνετε στα σοβαρά αυτό το πάρε-δώσε, εφόσον οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές. Οποιοσδήποτε third-party χαρακτήρας θέλει να έρθει στο Mortal Kombat ως guest πρέπει να περάσει από πολλές νομικές διαδικασίες και πρέπει - πάνω από όλα - να μπορεί να ταιριάξει στο στιλ του παιχνιδιού, εφόσον θα πρέπει να έχει το δικό του balanced moveset, κάτι που σχεδόν βγάζει από την εξίσωση έναν bloater. Παρ` όλα αυτά δεν θα λέγαμε πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα, εφόσον τα δικαιώματα της σειράς του HBO ανήκουν στην Warner Bros, όπως και τα Mortal Kombat games, ενώ έχουμε δει στο παρελθόν τη Sony να αδειοδοτεί μία τέτοια συνεργασία, όταν ο Kratos ήταν αποκλειστικός χαρακτήρας στην PlayStation έκδοση του Mortal Kombat (2011). Αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και συνέβαινε κάτι τέτοιο όμως, σίγουρα θα ήταν εξαιρετικό marketing εφόδιο για το νέο Mortal Kombat που, αν όλα πάνε καλά, ενδεχομένως να κυκλοφορήσει φέτος.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88