ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Προλάβετε δωρεάν το Mortal Shell για λίγες ακόμη ώρες

Ένα ακόμη after-Christmas gift.

Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν, αλλά το Epic Game Store συνεχίζει να μας προσφέρει δώρα, εξάλλου η Πρωτοχρονιά είναι κοντά.

Σήμερα σειρά έχει το Mortal Shell, ένα action RPG, το οποίο θυμίζει αρκετά Dark Souls, καθώς εντοπίζονται αρκετές ομοιότητες. Αυτό όμως που το κάνει να διαφέρει από κάθε άλλο Souls-like game, είναι πως ο παίκτης χρησιμοποιεί «shells», πιο συγκεκριμένα σώματα άλλον πολεμιστών που έχουν πέσει στην μάχη, με τον καθένα να έχει τις δικιές του ξεχωριστές ικανότητες, τις οποίες καλείται ο παίχτης να χρησιμοποιήσει ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού που θέλει να ακολουθήσει αλλά και την περίπτωση.

Βάση της ενασχόλησης μας με το συγκεκριμένο παιχνίδι, σίγουρα θα χρειαστεί να είστε αρκετά υπομονετικοί σας συνετοί στις κινήσεις σας, αν θέλετε να το τερματίσετε. 

{youtube}JSs0_PBGiLs{/youtube}

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το Mortal Shell, ενώ υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στο Epic Game Store μόνο για 24 ώρες, οπότε τρέξτε!!!

Κλεάνθης Καραθάνος's Avatar

Κλεάνθης Καραθάνος

Ο άνθρωπος των story-driven games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88