ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Έρχεται multiplayer παιχνίδι της Marvel στο PS5

Αναφορές για ακόμα μία αποκλειστικότητα.

Ο Nick Baker του XboxEra βάζει φωτιά στο αντίπαλο -για αυτόν- community, αναφέροντας πως το πάρε-δώσε ανάμεσα σε Marvel και PlayStation συνεχίζεται. Ισχυρίζεται πως κάτι πήρε το αυτάκι του για ένα multiplayer παιχνίδι με τους ήρωες της Marvel, το οποίο αναπτύσσεται αποκλειστικά για το PS5 και καμία άλλη πλατφόρμα. Μάλιστα, τονίζει στους Xbox fans να μην ελπίζουν να δουν ποτέ τον κολοσσό παραγωγής κόμικς και ταινιών να συνεργάζεται με το "μαγαζί" του Phil Spencer.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλο το podcast στο οποίο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, και τα παραπάνω:

{youtube}GfSzbVzMzo0{/youtube}

Το άκρως ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως, ενώ δεν μιλά με βεβαιότητα, αναφέρει ότι μάλλον το project ανήκει στην Insomniac. Τι σημαίνει αυτό αν έχουν ισχύ τα λεγόμενά του; Πως αυτή τη στιγμή η Insomniac Games δεν έχει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία (!!!) Marvel games υπό ανάπτυξη, όλα με στόχο να κυκλοφορήσουν μόνο στο PS5. Τα δύο ήδη γνωστά είναι τα Marvel`s Spider-Man 2 και Marvel`s Wolverine, αμφότερα εκ των οποίων εθεάθησαν στο πρόσφατο PS5 showcase.

Θυμίζουμε πως προ ολίγων μηνών, λίγο μετά την κυκλοφορία του Ratchet & Clank: Rift Apart η Insomniac είχε κοινοποιήσει αγγελίες για ανοιχτές θέσεις εργασίας στην εταιρεία, με έντονη αναφορά στο multiplayer κομμάτι. Θα είναι τρελό να ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά αυτή η ομάδα δεν παύει να μας εκπλήσσει.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88