ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Miyazaki αντλεί multiplayer έμπνευση από το Escape from Tarkov

Ο director των Souls είναι fan του παιχνιδιού.

Ίσως ως μία απόπειρα διαφημιστικής προετοιμασίας για τη σημερινή ανακοίνωση του Elden Ring DLC, ο Hidetaka Miyazaki έδωσε πριν λίγες μέρες μία συνέντευξη στο IGN, κατά την οποία ρωτήθηκε για τα παιχνίδια που τον εμπνέουν. Ο δημιουργός του Elden Ring, λοιπόν, απάντησε πως τελευταία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο first person shooter Escape from Tarkov.

"Άλλοι στη βιομηχανία, συνεχίζουν να ενημερώνουν τη λειτουργία του multiplayer δικτύου και το game design με σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο που οι παίκτες εμπλέκονται στο gameplay, και πως οι παίκτες χρησιμοποιούνται ως πόροι για το gameplay. Για αυτό δίνω προσοχή σε τέτοια στοιχεία.", δήλωσε ο πρόεδρος της FromSoftware. Το multiplayer κομμάτι των “Soulslikes” του Miyazaki έχει παραμείνει σχεδόν απαράλλακτο τη τελευταία δεκαετία, γεγονός που κάνει αυτές τις δηλώσεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Το αν θα δούμε multiplayer αλλαγές ή προσθήκες στο Shadow of The Erdtree DLC παραμένει μυστήριο, όμως και με ένα Armored Core VI στον ορίζοντα, δεν είναι απίθανο να βιώσουμε μία διαφορετική online FromSoftware εμπειρία ακόμη και μέσα στο 2023.

Πηγή: IGN

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88