ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιβεβαιώθηκε το multiplayer παιχνίδι του The Last of Us

Μόνο ένα concept art για την ώρα.

Ο Neil Druckmann ανέβηκε στη σκηνή του Summer Game Fest, αποκτώντας αρκετό screentime. Προτού μας μιλήσει για το leak του The Last of Us Part I ή την τηλεοπτική σειρά του ομώνυμου franchise, αναφέρθηκε στο multiplayer παιχνίδι που ετοιμάζει η Naughty Dog. Πρόκειται φυσικά για το "τεράστιο" -όπως είπε- αυτό project, που θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο, με διαφορετικούς όμως χαρακτήρες, σε διαφορετικό μέρος των ΗΠΑ, αλλά θα είναι εξίσου φιλόδοξο με τα υπόλοιπα games της.

Το παιχνίδι δεν είναι ακόμη σε φάση να φανεί, όμως ο Druckmann ανέφερε γελώντας πως πολύ πιθανό να έχουμε νέα για αυτό αργότερα φέτος ή μέσα στο 2023. Οι φήμες λένε πως στην αρχή πήγαιναν για κάτι τύπου battle royale και πλέον έχουν κάνει μεγάλη στροφή σε κάτι εντελώς διαφορετικό του αρχικού οράματος. Το μόνο που έχουμε από αυτό το game για την ώρα είναι το concept art του εξωφύλλου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88