ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το multiplayer του The Last Of Us μάλλον προορίζεται και για το PS4

Έτσι υποδεικνύει ένα job listing!

Καλά τα νέα για όσους αγαπούν το The Last of Us, αλλά δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην αγορά ενός PlayStation 5. Υπήρχε γενικότερα μία ανησυχία από μέρους τους, μετά και την έλευση του The Last of Us Part I, πως η Naughty Dog αφήνει πίσω της την προηγούμενη γενιά, πράγμα που θα σήμαινε πως τα πλάνα της δεν θα περιλάμβαναν το PS4 από εδώ και στο εξής ούτε για τον ήδη ανακοινωμένο multiplayer τίτλο. Η τελευταία αγγελίας εργασίας που δημοσίευσε όμως το ταλαντούχο στούντιο φαίνεται πως θα τους καθησυχάσει.

Πιο συγκεκριμένα, όπως εντόπισε το φανατικό προφίλ `The Last of Us Multiplayer Info`, η ταλαντούχα ομάδα των PlayStation Studios αναζητά άτομο που θα αναλάβει τον ρόλο του “Associate Multiplayer Quality Assurance Tester”, που θα είναι ικανό δηλαδή να κρίνει το επίπεδο και την ποιότητα ενός multiplayer παιχνιδιού. Απαραίτητη συνθήκη για να υπολογιστεί κανείς ως υποψήφιος είναι η "εργασιακή γνώση σε συστήματα PS4 και PS5", κάτι που μάλλον υπογράφει ότι αυτό το οποίο βρίσκεται στα σκαριά θα είναι cross-gen τίτλος, ειδάλλως δεν θα αναφερόταν κάπου η περίπτωση του PS4.

Και από άποψη λογικής να το πάμε, ασχέτως των φημών που έχουν προκύψει κατά καιρούς, το multiplayer υπο-κομμάτι του The Last of Us Part II, που εν τέλει εξελίχθηκε σε κάτι αυτόνομο και πολύ μεγαλύτερο ενός mode, είχε ξεκινήσει να αναπτύσσεται ήδη με τα δεδομένα και τις δυνατότητες του PS4, πράγμα που καθιστά δύσκολο να αφεθεί πίσω ολόκληρο το PS4 κοινό που έδειξε ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Πιο πιθανό είναι απλά να υπάρχουν πλεονεκτήματα στην απόλαυση του παιχνιδιού μέσω PS5.

Το παιχνίδι δεν έχει ακόμα κάποια επίσημη ονομασία - μάλλον The Last of Us κάτι - και ούτε κάποιο επίσημο παράθυρο κυκλοφορίας, έχουμε μείνει όμως με την υπόσχεση του Neil Druckmann πως θα το δούμε να αποκαλύπτεται πλήρως μέσα στο 2023. Ίσως στο επόμενο μεγάλο show του PlayStation ή σε κάποιο από τα καλοκαιρινά events να το δούμε να αναδύεται επιτέλους.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88