ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Nέα gameplay πλάνα για το Lies of P

Lie to me Pinocchio...

Από το πουθενά έσκασε ένα νέο τρέιλερ με νέα πλάνα από το gameplay του Lies of P. Η περιπέτεια του σκοτεινού, θα λέγαμε, Πινόκιο με πινελιές Bloodborne στο γοτθικό και κάπως βιομηχανικό εικαστικό του κόσμου του μας θυμίζει ότι είναι παρόν. Ο ήρωας είναι μηχανική κούκλα σε μια πόλη όπου η τρέλα και οι δολοφονικές παρορμήσεις έχουν κυριαρχήσει. Η αποστολή μας είναι να βρούμε τον Τζεπέτο και κανείς δεν μπορεί να γίνει σύμμαχός μας, εκτός από το ψέμα. Το ψέμα βάση τα λεγόμενα των developer θα είναι η μεταβλητή που μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι, το πως θα γίνει αυτό δεν ξέρουμε ακόμα. Το τρέιλερ μας δίνει την ιδέα ότι πρόκειται να μπούμε σε έναν πολύ άρρωστο και ίσως διεστραμμένο κόσμο και σαν σωστό Soulsborne οι μάχες θα έχουν το πρώτο λόγο χωρίς ωστόσο να έχει πολλά νέα πλάνα από το προηγούμενο.

{youtube}6yDx7Px6yMU{/youtube}

Το μονό δυσάρεστο με το τρέιλερ είναι ότι ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας. Ειλικρινά ευχόμαστε να είναι ένας τίτλος που δεν θα δανειστεί μονό στοιχειά από την πεπατημένη της FromSoftware άλλα θα προσθέσει το δικό του λιθαράκι ειδικά στο κομμάτι του storytelling για να μην είναι ακόμα ένας κλώνος μιας πετυχημένης συνταγής. 

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88