ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Να αντιγράφει εικονίδια από το Destiny 2 πιάστηκε το The First Descendant

Όχι και τόσο καλή πρώτη εντύπωση.

Ύποπτα πράγματα φαίνεται πως συμβαίνουν στο πρόσφατο free-to-play looter shooter της Nexon, καθώς ο συντάκτης Paul Tassi του Forbes εντόπισε κάποιες ομοιότητες με το Destiny 2. Πιο συγκεκριμένα, στο The First Descendant που κυκλοφόρησε μόλις πριν από μία εβδομάδα ο Paul βρήκε διάφορα σύμβολα και εικόνες από ορισμένα abilities και όχι μόνο, τα οποία είναι σχεδόν ολόιδια με αυτά που συναντάμε στο Destiny 2.

Μπορεί τα εικονίδια του The First Descendant να μην αντιστοιχούν στο ίδιο ability του Destiny 2, ευτυχώς δηλαδή, αλλά οι ομοιότητες παραμένουν έντονες. Είναι λογικό games που ανήκουν στο ίδιο genre να διαθέτουν ορισμένες ομοιότητες, όμως η αλήθεια είναι πως στην προκειμένη η εικόνα ή μάλλον οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Έλλειψη έμπνευσης, βαρεμάρα ή κάτι άλλο; Δεν ξέρω αν θα μάθουμε και ποτέ, όμως είναι πολύ πιθανό η ομάδα ανάπτυξης να προβεί άμεσα σε αλλαγές στον σχεδιασμό των εικόνων, καθώς το θέμα μπορεί να πάρει έκταση.

Το The First Descendant κατάφερε γρήγορα να προσελκύσει μεγάλο αριθμό παικτών, οι οποίοι δοκίμασαν το νέο third-person της Nexon που διαθέτει Unreal Engine 5, που κυκλοφόρησε για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.