ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε το νέο NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS

Καταφθάνει φέτος με το μεγαλύτερο ρόστερ από ποτέ!

Η Bandai Namco ανακοίνωσε το επόμενο κεφάλαιο της Ultimate Ninja Storm σειράς, μέσω του State of Play της Sony. Το NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS θα αναπτύξει η CyberConnect2 και η κυκλοφορία του θα συμπέσει με την 20ή επέτειο της anime σειράς του Naruto. To roster θα καλύπτεται από 124 playable χαρακτήρες, θα βρει παλιούς γνώριμους αλλά και νέους ninjas να ενσωματώνονται στην ομάδα μαζί με τους Ashura και Indri Otsutsuki που ήταν και οι πρώτοι που ανακοινώθηκαν. Το νέο fighting παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam.

{youtube}Bk5DiO0k9JU{/youtube}

Η εταιρία κάνει λόγω για μία μοναδική συλλογή που θα συγκεντρώνει σημεία κλειδιά όλων των Ultimate Ninja Storm παιχνιδιών σε ένα. Η εμπειρία θα συναρπάσει τόσο τους νέους όσο και τους παλιούς παίκτες δίνοντας τους την ευκαιρία να ξαναζήσουν κάποιες σημαντικές και αγαπημένες στιγμές της σειράς, παρουσιάζοντας όμως ταυτόχρονα και μια πρωτότυπη, καινούρια ιστορία η οποία θα είναι διαθέσιμη μέσω του παιχνιδιού.

Η εταιρία μέσω του επίσημου καναλιού της στο Youtube δήλωσε: «Το επόμενο κεφάλαιο της blockbuster Ultimate Ninja STORM σειράς είναι εδώ! Το NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS λανσάρεται φέτος με το μεγαλύτερο ρόστερ από ποτέ! Η ιστορία του Naruto και του Sasuke συνεχίζεται και έχει επανασχεδιαστεί και συνδυαστεί με μία ολοκαίνουρια ιστορία.»

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88