ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Native έκδοση για PS5 και Xbox Series X|S αποκτά το Little Nightmares

Όλη η σειρά βρίσκει χώρο στην τωρινή γενιά.

Το ESRB είναι υπεύθυνο για ακόμα μία πρόωρη και αξιόπιστη gaming διαρροή. Όπως φαίνεται, η Bandai Namco στοχεύει να αντιστοιχίσει την αναβάθμιση του Little Nightmares II και με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, κυκλοφορώντας μία upgraded εκδοχή του πρώτου Little Nightmares για PS5 και Xbox Series X|S. Το port είχε τότε αναλάβει η Supermassive Games, η οποία τυγχάνει να είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και του επερχόμενου Little Nightmares III, που προορίζεται για το 2024. Ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ, καταλήγουμε στο ότι η Bandai Namco επιθυμεί να έχει όλη την τριλογία διαθέσιμη στην τρέχουσα γενιά κονσολών, καθιστώντας επίσης πιθανή την ύπαρξη ενός πακέτου που θα περιλαμβάνει και τα τρία games, όταν με το καλό συμβεί η άφιξη του τρίτου παιχνιδιού.

Στο Little Nightmares II η αναβάθμιση ξεκλείδωσε το frame rate προς τα 60 και τέντωσε την ανάλυση μέχρι το καθαρό 4K, προσφέροντας δωρεάν τις όποιες επιπλέον λειτουργίες και ανέσεις πρόσφερε σε όσους είχαν αγοράσει το παιχνίδι για PS4 ή Xbox One. Μένει, λοιπόν, να το δούμε αρχικά να ανακοινώνεται ως υπαρκτή επανακυκλοφορία και στην πορεία να ανακαλύψουμε τι θα ισχύσει για όλους εμάς που παίξαμε το πρώτο Little Nightmares.

Το γεγονός ότι όλα αυτά προέκυψαν από ανάρτηση του ESRB και όχι από κάποιον ανώνυμο leaker μας κάνει να πιστεύουμε πως απομένουν τα τυπικά για την αποκάλυψή του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.