ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Με τηλεοπτική σειρά θα μοιάζει το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog

The Last of Us The Series The Game TM?

Το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όλων όταν μιλάμε για κινηματογραφικά παιχνίδια είναι Naughty Dog, με τα Uncharted και Last of Us franchises να έχουν ανοίξει το μονοπάτι για τέτοιου είδους τίτλους. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με μία πρόσφατη δήλωση, φαίνεται πως ο developer θέλει να ανέβει ένα ακόμη επίπεδο στον συγκεκριμένο τομέα.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε για την επερχόμενη Last of Us σειρά, ο συμπρόεδρος της Naughty Dog Neil Druckmann κατάφερε να στριμώξει και ένα teaser για το επόμενο τους project. Το νέο game της εταιρείας θα είναι “περισσότερο σαν τηλεοπτική σειρά” από οτιδήποτε έχουμε παίξει από αυτή έως τώρα, με τη Naughty Dog να έχει δημιουργήσει μία ολόκληρη συγγραφική ομάδα για να αναλάβει το σενάριο του. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε πολλά παραπάνω για τον συγκεκριμένο τίτλο, όμως όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη επίσημη ανακοίνωση από το θρυλικό studio.

Πηγή: gamerant.com

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88