ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Last of Us: Η Naughty Dog απαντά στο ενδεχόμενο τρίτου παιχνιδιού

Μας δείχνει επίσης νέο concept art του multiplayer.

Με το σταγονόμετρο φαίνεται πως μας δίνει πληροφορίες για το multiplayer παιχνίδι του The Last of Us. Μήνες μετά την αποκάλυψη του πρώτου concept art, ήρθε η ώρα να δούμε και ένα δεύτερο, το οποίο δείχνει ένα λιμάνι, που έχει υποστεί όλες τις συνέπειες της πανδημίας.

Στο βάθος, δύο χαρακτήρες μάλλον είναι εξοπλισμένοι με όπλα, ενώ από τη στάση τους καταλαβαίνουμε πως είναι έτοιμοι για το οτιδήποτε.

Ο co-president του studio, Neil Druckmann έδωσε και μερικές πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο πρότζεκτ. «Κοιτάμε τη 10η επέτειο του The Last of Us τον Ιούνιο και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι, που θα μοιραστούμε περισσότερα με εσάς για αυτό το franchise. Θα έχουμε μερικές διασκεδαστικές εκπλήξεις για εσάς στην πορεία, ενώ αργότερα μέσα στο έτος θα ξεκινήσουμε να προσφέρουμε μερικές σημαντικές λεπτομέρειες για το φιλόδοξο multiplayer του The Last of Us».

«Μία ομάδα με επικεφαλής τους Vinit Agarwal, Joe Pettinati και Anthony Newman, το πρότζεκτ διαμορφώνεται ως μία φρέσκια νέα εμπειρία από το studio μας, αλλά παράλληλα θα είναι μία εμπειρία που έχει τις ρίζες της στο πάθος της Naughty Dog, να προσφέρει απίστευτες ιστορίες, χαρακτήρες και gameplay», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, ο Druckmann μέσω μίας πρόσφατης συνέντευξης σχετικά με την επερχόμενη σειρά του HBO, άφησε να εννοηθεί πως ίσως δούμε ένα τρίτο παιχνίδι The Last of Us, αφού δήλωσε πως: «Νομίζω πως υπάρχει περισσότερη ιστορία να πούμε».

Η τηλεοπτική σειρά που θα προβληθεί μέσω του HBO αναμένεται να πραγματοποιήσει πρεμιέρα αυτό τον μήνα, η οποία θα καλύπτει τα γεγονότα που συνέβησαν στο πρώτο The Last of Us. Η σειρά αναμένεται να είναι πιστή στο franchise, παρόλα αυτά θα περιλαμβάνει μερικές ριζικές αλλαγές στην ιστορία, που είναι ικανές να σοκάρουν τους fans.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88