ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Naughty Dog ετοιμάζει "φιλόδοξο" multiplayer παιχνίδι

Φαίνεται τι ετοιμάζει στα job listings.

Το VGC έψαξε βαθιά στις αγγελίες εργασίας της Naughty Dog και ανακάλυψε μία πληροφορία που ίσως μας κατευθύνει στο με τι ασχολείται αυτό το διάστημα. Ο λόγος για ένα multiplayer project που -από ότι φαίνεται- θα είναι standalone. 

Αναλυτικά αναφέρουν: "Προσπαθούμε να φέρουμε το ίδιο επίπεδο φιλοδοξίας και την ποιότητα της υπογραφής μας από τα story-driven games σε αυτό το multiplayer project. Πρόκειται για μία σπάνια ευκαιρία να επηρεάσουμε την πειθαρχία σας και να φτιάξουμε μία εμπειρία που θα εκτιμηθεί και θα μοιραστεί από εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο".

Αν κρίνουμε από παλαιότερες δηλώσεις, ενδεχομένως αυτό το project να έχει να κάνει με το σύμπαν του The Last of Us, αλλά κρατάμε και μία πισινή. Το σίγουρο είναι πως έχουμε χρόνια να δούμε κάτι αντίστοιχο, αφού τα multiplayer των Uncharted και The Last of Us ήταν απλά επιπλέον modes.

Πηγή: VGC

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88