ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Naughty Dog "επιβεβαιώνει" ότι ετοιμάζει multiplayer του The Last of Us

Απομένουν τα τυπικά.

Μόνο ξεκάθαρα δεν μας το έχει πει πια η Naughty Dog αφού γυροφέρνει συνεχώς τον όρο "multiplayer" κάθε φορά που θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Αυτή τη φορά είχαμε τον καθιερωμένο εορτασμό της The Last of Us Day στις 26 του μήνα, όπου κλασικά οι fans έσπευσαν να γεμίσουν τα social media με in-game φωτογραφίες, cosplays, τις εμπειρίες τους από τα δύο games του franchise και πολλά ακόμη. Η Naughty Dog από τη μεριά της γιόρτασε τη μέρα με merch και δημοσιεύσεις, υποσχόμενη πως θα κλείσει τη μέρα με ένα γράμμα προς τους fans.

Έτσι και έγινε, ωστόσο πολλοί αισιόδοξοι περίμεναν να μάθουμε κάτι για το επόμενο τους project, κάτι που -προσωπικά- γνώριζα πως δεν επρόκειτο να συμβεί λόγω time zone. Εν τέλει η εταιρεία ευχαρίστησε τους fans ως είθισται και δεν απέφυγε να απαντήσει -έστω πλαγίως- στην ερώτηση που καίει πιο πολύ τους fans: "Τι θα κάνετε με το The Last of Us"; Η ντριμπλαριστή απάντησή τους μας δείχνει πως έχουν κάποιο project εντός του franchise, ενώ έδωσαν δις έμφαση στο multiplayer, προσπαθώντας να μας περάσουν στο υποσυνείδητο πως μπορούμε να περιμένουμε κάτι κοντά στο Factions, όταν είναι έτοιμο να φανεί στο κοινό.

Φαίνεται πάντως πως το project είναι σαφέστατα πιο φιλόδοξο από το προϋπάρχων multiplayer υποκατάστατο του πρώτου παιχνιδιού, εφόσον εξακολουθούν να προσλαμβάνουν κόσμο για αυτό, παρά την ήδη τεράστια επέκταση στο δυναμικό του studio. Ευελπιστούμε πως από τη νέα χρονιά θα έχουμε κάτι πιο απτό να σχολιάσουμε.

Πηγή: Naughty Dog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88